RTX 3050 20 watt çalışıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, görsellerle sorunumu size göstereceğim. Daha önce de yaşadım temiz flashla formatla düzeldi. İlkinde Windows ayarlarıyla sıfırlayınca düzelmiyor en son oldunda arada bir kaldırıp yükledim düzeldi bu sonuncusunda çok şey yaptım ama düzelmedi. Devre dışı bırakıp etkinleştirince düzeliyor. Olay şu şekilde oldu bir anda fanı son güçte açtı oynarken ve FPS 30-40 düştü.

Screenshot 2025-04-25 193310.png

Screenshot 2025-04-25 194245.png

576.02 driverini kullanamyın. Başta sıcaklıkalrı yanlış göstermek olamk üzere sorunları olan bir sürücü. Bir önceki sürüm, 572.86 sürümünü yükleyin.

576.02 driverini kullanamyın. Başta sıcaklıkalrı yanlış göstermek olamk üzere sorunları olan bir sürücü. Bir önceki sürüm, 572.86 sürümünü yükleyin.
hocam driver silip yüklüyorum ama düzelmiyor sanırım ekran kartı kitledi kendini güvenlik için 405 mhz çalışıyor görsellere bakarsan nasıl düzeltebilirim ?

Görselde aşırı ısındığını (Hot spot) görüyorum. Bu yüzden kendini korumaya alıyordur belki. Termal macun değişimi ve termal bakım gerekiyor olabilir.

Yine de dediğim gibi ddu ile driveri silip dediğim sürüm driveri yükleyin.

Görselde aşırı ısındığını (Hot spot) görüyorum. Bu yüzden kendini korumaya alıyordur belki. Termal macun değişimi ve termal bakım gerekiyor olabilir.

Yine de dediğim gibi ddu ile driveri silip dediğim sürüm driveri yükleyin.
ddu driver silip yükledim ama sizin dediniz sürümü indirim ayrıca acaba biostan ayar yapışıp düzelirmi ?

hocam driver silip yüklüyorum ama düzelmiyor sanırım ekran kartı kitledi kendini güvenlik için 405 mhz çalışıyor görsellere bakarsan nasıl düzeltebilirim ?
Screenshot 2025-04-25 201037.png
Screenshot 2025-04-25 201006.png

hocam bunlar daha detalı altaki devre dışı bırkaıp etkinleştirmeden şimdi drıver siliyom

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı