Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #11 Efe Gürses dedi: 120-180 arası alıyorum diye iade istedim Genişletmek için tıkla... Hocam tahminen demiştim ben. Ayrıca böyle şeyler çoğu kişide oluyor. Bunun için ayrı bir konu açabilirsin.
Efe Gürses dedi: 120-180 arası alıyorum diye iade istedim Genişletmek için tıkla... Hocam tahminen demiştim ben. Ayrıca böyle şeyler çoğu kişide oluyor. Bunun için ayrı bir konu açabilirsin.
A ardaozd Picopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #12 aynı ekran kartını bulamadım cs:go, valorant işlemci ağırlıklı oyunlar bundan biraz daha az alırsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aynı ekran kartını bulamadım cs:go, valorant işlemci ağırlıklı oyunlar bundan biraz daha az alırsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 10 Temmuz 2023 #13 Efe Gürses dedi: 120-180 arası alıyorum diye iade istedim Genişletmek için tıkla... Şarja takılı oynamanız lazım.
Efe Gürses dedi: 120-180 arası alıyorum diye iade istedim Genişletmek için tıkla... Şarja takılı oynamanız lazım.
Efe Gürses Attopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #14 Rub dedi: Hocam tahminen demiştim ben. Ayrıca böyle şeyler çoğu kişide oluyor. Bunun için ayrı bir konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tahmin değil hocam zaten doğrusunu söylüyorsun 250 300 olmasi gereken lovemyers dedi: Şarja takılı oynamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle
Rub dedi: Hocam tahminen demiştim ben. Ayrıca böyle şeyler çoğu kişide oluyor. Bunun için ayrı bir konu açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tahmin değil hocam zaten doğrusunu söylüyorsun 250 300 olmasi gereken lovemyers dedi: Şarja takılı oynamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #15 lovemyers dedi: Şarja takılı oynamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam çıkarın bataryayı adaptöre bağlayıp oynayın.
lovemyers dedi: Şarja takılı oynamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam çıkarın bataryayı adaptöre bağlayıp oynayın.
Efe Gürses Attopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #16 Rub dedi: Aynen hocam çıkarın bataryayı adaptöre bağlayıp oynayın. Genişletmek için tıkla... zaten öyle butun ayarlar performansta
Rub dedi: Aynen hocam çıkarın bataryayı adaptöre bağlayıp oynayın. Genişletmek için tıkla... zaten öyle butun ayarlar performansta
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #17 Efe Gürses dedi: Tahmin değil hocam zaten doğrusunu söylüyorsun 250 300 olmasi gereken Genişletmek için tıkla... Hocam fps ayarlarını yapın unlost fps arttırma falan izleyin.
Efe Gürses dedi: Tahmin değil hocam zaten doğrusunu söylüyorsun 250 300 olmasi gereken Genişletmek için tıkla... Hocam fps ayarlarını yapın unlost fps arttırma falan izleyin.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #18 Efe Gürses dedi: Zaten öyle butun ayarlar performansta Genişletmek için tıkla... RAM tek kanal büyük ihtimal, çift kanal olması lazım yüksek FPS için.
Efe Gürses dedi: Zaten öyle butun ayarlar performansta Genişletmek için tıkla... RAM tek kanal büyük ihtimal, çift kanal olması lazım yüksek FPS için.
Efe Gürses Attopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #19 Rub dedi: Hocam fps ayarlarını yapın unlost fps arttırma falan izleyin. Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: RAM tek kanal büyük ihtimal, çift kanal olması lazım yüksek FPS için. Genişletmek için tıkla... Zaten çift kanal sorunlu işte cihaz bariz
Rub dedi: Hocam fps ayarlarını yapın unlost fps arttırma falan izleyin. Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: RAM tek kanal büyük ihtimal, çift kanal olması lazım yüksek FPS için. Genişletmek için tıkla... Zaten çift kanal sorunlu işte cihaz bariz
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #20 Efe Gürses dedi: Zaten çift kanal sorunlu işte cihaz bariz Genişletmek için tıkla... Oyun içinde işlemci kaç GHz çalışıyor? Harici GPU ile çalıştığına emin misiniz?
Efe Gürses dedi: Zaten çift kanal sorunlu işte cihaz bariz Genişletmek için tıkla... Oyun içinde işlemci kaç GHz çalışıyor? Harici GPU ile çalıştığına emin misiniz?