Q QxRaft Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #11 Kanki o zaman driverlari güncelle ve olmazsa büyük ihtimal darboğaz ben söyleyeyim.
baranimo123 Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #12 XENOARES dedi: Sanırım ekran kartınız bir şey tarafından kısıtlanıyor. Güç planınız güç tasarrufu modunda değil öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil performans modunda. QxRaft dedi: Kanki o zaman driverlari güncelle ve olmazsa büyük ihtimal darboğaz ben söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel hocam, fikriniz için teşekkür ederim.
XENOARES dedi: Sanırım ekran kartınız bir şey tarafından kısıtlanıyor. Güç planınız güç tasarrufu modunda değil öyle değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil performans modunda. QxRaft dedi: Kanki o zaman driverlari güncelle ve olmazsa büyük ihtimal darboğaz ben söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel hocam, fikriniz için teşekkür ederim.
demirdrgn Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #13 60'tan artıp azalmıyorsa vsync tarzı bir ayar açık olabilir gibi. QxRaft dedi: Kanki o zaman driverlari güncelle ve olmazsa büyük ihtimal darboğaz ben söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Darboğaz 200'den 60'a düşürmez hocam, işlemcileriniz arasında o kadar muazzam bir fark yok.
60'tan artıp azalmıyorsa vsync tarzı bir ayar açık olabilir gibi. QxRaft dedi: Kanki o zaman driverlari güncelle ve olmazsa büyük ihtimal darboğaz ben söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Darboğaz 200'den 60'a düşürmez hocam, işlemcileriniz arasında o kadar muazzam bir fark yok.
baranimo123 Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #14 demirdrgn dedi: 60'tan artıp azalmıyorsa vsync tarzı bir ayar açık olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... He yok, boş bir haritada fps olması gerektiği gibi, 50 60 örnekti.
demirdrgn dedi: 60'tan artıp azalmıyorsa vsync tarzı bir ayar açık olabilir gibi. Genişletmek için tıkla... He yok, boş bir haritada fps olması gerektiği gibi, 50 60 örnekti.
demirdrgn Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #15 baranimo123 dedi: He yok, boş bir haritada fps olması gerektiği gibi, 50 60 örnekti. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç bağlantısı varsa söküp tekrardan düzgünce takmayı deneyin. Sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum.
baranimo123 dedi: He yok, boş bir haritada fps olması gerektiği gibi, 50 60 örnekti. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının güç bağlantısı varsa söküp tekrardan düzgünce takmayı deneyin. Sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum.
baranimo123 Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #16 demirdrgn dedi: Ekran kartının güç bağlantısı varsa söküp tekrardan düzgünce takmayı deneyin. Sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu defalarca denedim ya. Mesela oyun biraz zorlanmaya başlayınca, GPU kullanımı düşük olsa bile fanlar tam güç çalışıyor.
demirdrgn dedi: Ekran kartının güç bağlantısı varsa söküp tekrardan düzgünce takmayı deneyin. Sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu defalarca denedim ya. Mesela oyun biraz zorlanmaya başlayınca, GPU kullanımı düşük olsa bile fanlar tam güç çalışıyor.