RTX 3050 90 dereceyi görüyor

O zaman normal hocam bak 1 el Fortnite atim en yüksek ayarlarda test sonucunu atarım sana.
eyv hocam

hava alacak delik yok hocam önce 3 tane fan var sadece onlarda yavaş dönğyor zaten üstte az bişey ufak delikler var o kadar

ama gtx 1050 ti bu kadar ısınmıyordu

Gigabyte eagle RTX3050 aldım ama oyunlarda 90 dereceye yaklaşıyor, çözümü var mıdır? İade edemiyorum çünkü babamın kartla aldım ve kartı iptal etti.
Kartın fanları yeterli dönmüyor olabilir. Gigabyte Eagle modellerini de hiç sevmem aman ötede dursunlar.

eyv hocam

hava alacak delik yok hocam önce 3 tane fan var sadece onlarda yavaş dönğyor zaten üstte az bişey ufak delikler var o kadar

ama gtx 1050 ti bu kadar ısınmıyordu
Üstten ve arkadan hava tahliyesi olur. Önden serin hava girişi olur. En azından arkada fan yoksa arkaya güzel bir fan takın, iyi olur. İmkanınız varsa kasayı satıp değiştirin.

1050 ti modeliniz neydi tam olarak? Eagle'nın genel ısınma sorunlarını duyuyorum hep. 3 fanlı Eagle'ler bile pek iyi değil galiba bu konuda. O yüzden 1050 ti'nız belki daha iyidir bu konuda bilemiyorum.

asus ceberius du hocam

Hocam kusura bakma hemen bir test yapıp sonuçları paylaşacağım hatta Fortnite'da RTX grafiklerini açıp yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…