behappy4791
Decapat
- Katılım
- 3 Mart 2023
- Mesajlar
- 41
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
2025'e girmek üzereyiz ve ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 7-8k, RTX 3050 almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz alınır mı? Alınmaz mı? İlla 7-8k olacak diye bir şey de yok. Daha altına da daha üstüne de biraz çıkabilirim. RX'te yazılımda sorun yaşarsın diyorlar. O yüzden RTX almak istiyorum. Bu yazılım sorunu nedir? Çok problem yaratır mı, bilgilendirirseniz sevinirim?
7.5kya bulunuyor galiba onu alacağımne tavsiye edersiniz?Alınmaz o fiyata.
NVIDIA şart ise, 3060 TI bak çok rahat bulursun.
Yazılım hatası sorunu varmış ondan amd ye fazla yanaşmak istemiyorumBu bütçede sıfır kart alınmaz. RX 6700 XT al mis gibi kart, her oyunu oynarsın rahatça.
O sorunlar bitti hocam. Çok çok nadir karşılaşırsın.7.5kya bulunuyor galiba onu alacağım
Yazılım hatası sorunu varmış ondan amd ye fazla yanaşmak istemiyorum
Sıfır olarak kart bakmamanızı tavsiye ederim. Malum sadece ARC A750 ve RTX 3050 rezaleti var. 8GB versiyonu GTX 1660Ti-2060 arasındayken, 6GB versiyonu direk GTX 1660 gücünde.2025'e girmek üzereyiz ve ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 7-8K, RTX 3050 almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz alınır mı? Alınmaz mı? İlla 7-8k olacak diye bir şey de yok. Daha altına da daha üstüne de biraz çıkabilirim. RX'te yazılımda sorun yaşarsın diyorlar. O yüzden RTX almak istiyorum. Bu yazılım sorunu nedir? Çok problem yaratır mı, bilgilendirirseniz sevinirim?
Yok öyle bir şey ya, RX 6700 kullanıyorum bundan önce de defalarca çeşit çeşit AMD RX ekran kartı kullandım en ufak sorun yaşamadım.Yazılım hatası sorunu varmış ondan AMD'ye fazla yanaşmak istemiyorum.