2025'e girmek üzereyiz ve ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 7-8K, RTX 3050 almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz alınır mı? Alınmaz mı? İlla 7-8k olacak diye bir şey de yok. Daha altına da daha üstüne de biraz çıkabilirim. RX'te yazılımda sorun yaşarsın diyorlar. O yüzden RTX almak istiyorum. Bu yazılım sorunu nedir? Çok problem yaratır mı, bilgilendirirseniz sevinirim?
2025'e girmek üzereyiz ve ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 7-8k, RTX 3050 almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz alınır mı? Alınmaz mı? İlla 7-8k olacak diye bir şey de yok. Daha altına da daha üstüne de biraz çıkabilirim. RX'te yazılımda sorun yaşarsın diyorlar. O yüzden RTX almak istiyorum. Bu yazılım sorunu nedir? Çok problem yaratır mı, bilgilendirirseniz sevinirim?
Hayır tabiikide o bütçeyle alınmaz. 6700XT veya 3060 Ti bakın o fiyatlarda. RX serisindeki sorunlar RX5** döneminde kaldı. 6000 serisinden sonra düzeldi.
2025'e girmek üzereyiz ve ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 7-8K, RTX 3050 almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz alınır mı? Alınmaz mı? İlla 7-8k olacak diye bir şey de yok. Daha altına da daha üstüne de biraz çıkabilirim. RX'te yazılımda sorun yaşarsın diyorlar. O yüzden RTX almak istiyorum. Bu yazılım sorunu nedir? Çok problem yaratır mı, bilgilendirirseniz sevinirim?
Sıfır olarak kart bakmamanızı tavsiye ederim. Malum sadece ARC A750 ve RTX 3050 rezaleti var. 8GB versiyonu GTX 1660Ti-2060 arasındayken, 6GB versiyonu direk GTX 1660 gücünde.
Şimdi gidipte paranızla rezil olmayın. 2.el olarak param güvende ile hocalarımın önerdiklerine bakın derim. İlla sıfır alacaksanızda RX 7600.