RTX 3050 almak doğru mu?

zurnaoyunda

Femtopat
Daha fazla  
Hemen kötü yorum yapmadan önce burayı okumanızı istiyorum. Ben şu ana kadar AMD ekran kartı kullandım ve yazılımından dolayı şu anda hayatımda ilk kez NVIDIA bir ekran kartı alacağım. Bunu da RTX 3050 ile planlıyorum. Oyun oynamam genellikle işin render kısmında yer alırım. Sıfır da almayacağım bu arada 2. el temiz bir tane buldum. Bütçem 7000 civarı sizce ne yapmalıyım veya RTX 3050 almak doğru bir karar mı?

Zamanına göre standart bir ekran kartı. Piyasadaki ortalama oyunları rahat oynarsınız. Tabii daha yüksek performans isterseniz daha yüksek ekran kartlarına yönelmeniz gerekir ama 3050 çok da üzecek bir ekran kartı değil.

Hemen kötü yorum yapmadan önce burayı okumanızı istiyorum. Ben şu ana kadar AMD ekran kartı kullandım ve yazılımından dolayı şu anda hayatımda ilk kez NVIDIA bir ekran kartı alacağım. Bunu da RTX 3050 ile planlıyorum. Oyun oynamam genellikle işin render kısmında yer alırım. Sıfır da almayacağım bu arada 2. el temiz bir tane buldum. Bütçem 7000 civarı sizce ne yapmalıyım veya RTX 3050 almak doğru bir karar mı?

RX 6600, RTX 3060, RTX 2060S, Arc A750 geliyor bu bütçeye. 3050ye bulaşmayın.

8
8 bine 3070 ler var sakın 3050 almak gibi bir hata yapma

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı