Ahmet Kerem.Safak Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 74 1 Mart 2021 #11 Aezakmi4 dedi: Çıkacak mı? Bu ekran kartı durumu nedir? Genişletmek için tıkla... En son Lenovo sızdırmıştı sanırım çıkacak büyük ihtimalle ama mayıs ayına doğru olur.
Aezakmi4 dedi: Çıkacak mı? Bu ekran kartı durumu nedir? Genişletmek için tıkla... En son Lenovo sızdırmıştı sanırım çıkacak büyük ihtimalle ama mayıs ayına doğru olur.
CletusKasady Kilopat Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #12 Aezakmi4 dedi: Çıkacak mı? Bu ekran kartı durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Şu anlık resmi bir haber yok die biliyorum. Tahminimce çıksa bile 4 5 bin TL'den aşağı olmaz.
Aezakmi4 dedi: Çıkacak mı? Bu ekran kartı durumu nedir? Genişletmek için tıkla... Şu anlık resmi bir haber yok die biliyorum. Tahminimce çıksa bile 4 5 bin TL'den aşağı olmaz.
Berke.eth Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NFT Collector 1 Mart 2021 #13 CletusKasady dedi: Şu anlık resmi bir haber yok die biliyorum. Tahminimce çıksa bile 4 5 bin TL'den aşağı olmaz. Genişletmek için tıkla... 4-5 bin'e çıksa yine iyi fiyat, alınır bu piyasada. 3060'ın önerilen fiyatı 3200 TL dedi NVidia, gördük 3200'ü.
CletusKasady dedi: Şu anlık resmi bir haber yok die biliyorum. Tahminimce çıksa bile 4 5 bin TL'den aşağı olmaz. Genişletmek için tıkla... 4-5 bin'e çıksa yine iyi fiyat, alınır bu piyasada. 3060'ın önerilen fiyatı 3200 TL dedi NVidia, gördük 3200'ü.