Steam RTX 3050 CS 2'de normalden daha az FPS alıyorum

Harlaus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. CS2 bugün geldi ve ben de indirdim. Normalde CS:GO'da orta ayarlarda 200 FPS civarı alırken CS2 de orta ayarlarda girdiğim ilk maçta 80 FPS civarı alıyorum. Bu durum normal mi yoksa benden kaynaklanan bir sorun mu?

En yüksek ayarlar ile oyuna başlıyorsunuz değiştirdiniz mi bilmiyorum. o ekran kartı ile 144fps altı zor görürsünüz.

En yüksek ayarlar ile oyuna başlıyorsunuz değiştirdiniz mi bilmiyorum. o ekran kartı ile 144fps altı zor görürsünüz.
Bazı arkadaşlar beğenmemiş :d , şu videoları bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
En yüksek ayarlar ile oyuna başlıyorsunuz değiştirdiniz mi bilmiyorum. O ekran kartı ile 144FPS altı zor görürsünüz.

Bazı arkadaşlar beğenmemiş :d, şu videoları bırakayım.

Hocam ben şey anladım 144 FPS altı alır dediniz sandım kusura bakmayın

En yüksek ayarlar ile oyuna başlıyorsunuz değiştirdiniz mi bilmiyorum. O ekran kartı ile 144FPS altı zor görürsünüz.

Orta-düşük karışımı bir ayarla oynadım ve bu.

Bazı arkadaşlar beğenmemiş :d, şu videoları bırakayım.

Orta-düşük ayarlarda 80FPS alıyorum belki ilk maç olduğundan böyledir.

Orta-düşük karışımı bir ayarla oynadım ve bu.

Orta-düşük ayarlarda 80FPS alıyorum belki ilk maç olduğundan böyledir.
Bazı grafik ayarları direkt olarak +10 fps eklebilir. Ben en düşük ayarlar ve 4:3 çözünürlüğünde oynuyorum. Kapalı betada olduğu için çok çok ufak droplar olabiliyor ama kapalı betada zaten. Kışın odanızın sıcaklığı düşecek ve oyuna güncellemeler gelecektir. +200 fps ile oynarsınzı bir sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı