Merhaba arkadaşlar. CS2 bugün geldi ve ben de indirdim. Normalde CS:GO'da orta ayarlarda 200 FPS civarı alırken CS2 de orta ayarlarda girdiğim ilk maçta 80 FPS civarı alıyorum. Bu durum normal mi yoksa benden kaynaklanan bir sorun mu?
Merhaba arkadaşlar. CS2 bugün geldi ve ben de indirdim. Normalde CS:GO'da orta ayarlarda 200 FPS civarı alırken CS2 de orta ayarlarda girdiğim ilk maçta 80 FPS civarı alıyorum. Bu durum normal mi yoksa benden kaynaklanan bir sorun mu?
Bazı grafik ayarları direkt olarak +10 fps eklebilir. Ben en düşük ayarlar ve 4:3 çözünürlüğünde oynuyorum. Kapalı betada olduğu için çok çok ufak droplar olabiliyor ama kapalı betada zaten. Kışın odanızın sıcaklığı düşecek ve oyuna güncellemeler gelecektir. +200 fps ile oynarsınzı bir sıkıntı olmaz.