RTX 3050 ekran kartlı sistem toplama

Bütçe
13.500
10400F'e o anakart gereksiz bence. Zaten overclock yapmayacaksın.

Bu anakart 1200 tl ve inanılmaz bir fiyatı var. Hem pci 4.0 destekliyor, ileride ekran kartı değiştirmek istersen iyi bir yatırım olur. Bu arada 3050'de pci 3 ve 4 arasında fark yok denecek kadar az. Ayrıca bu anakart B560 anakartların en iyilerinden, muadili B560 Mortar vesaire. Ki o da çok pahalı, bu fiyata bu anakartı kaçırma derim.

E ikinci elden temiz 3060 kovalansa daha iyi o zaman.

Burayada bakınca 10.000 fazla gibi geliyor.
Bende bunda şüpheliydim işte. Bu anakartta 10400F'te 3600 MHz görülür sanırım z490'da görüyorsa.

Kasa olarak bunu al:
SSD olarak bunu al:
Bir de bence 3050 zorunlu değilse Amazon Jp'den RX 6600 çok daha iyi olur.

Sen 4.5'a 3050 bul ben sana 5 tane alacağım. Minimum ülkemizde 7 bin TL olacaktır bu kartların en vasatı.

OC yapmayacağım zaten ama işlemcinin maksimum MHz hızı z490'da alınıyor biliyorum ben. Yani en uyumlu anakart serisi Z serisi bildiğim kadarı ile.

OC yapmayacağım zaten ama işlemcinin maksimum MHz hızı z490'da alınıyor biliyorum ben. Yani en uyumlu anakart serisi Z serisi bildiğim kadarı ile.
İşlemci maksimum 2666 Mhz destekliyor, Z serisi anakartlarla kullanıp daha fazla frekans almak istersen OC yapmış oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…