Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 RTX 3050 ekran kartı aldım ama fanlar 50 dereceyi geçmediği halde dönüyor. Bunu nasıl ayarlarım?
Çözüm Kenan Koç 3 Kasım 2023 NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesine gelip güç yönetimi modunu normale alınca düzeliyor. RomanthonyFPS dedi: Çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla...
NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesine gelip güç yönetimi modunu normale alınca düzeliyor. RomanthonyFPS dedi: Çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla...
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Mart 2023 #2 Modele göre değişebilir. 0 dB özelliği olmuyor bazı modellerde. Hangi kartı kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #3 Zotac RTX 3050. Akif dedi: Modele göre değişebilir. 0 dB özelliği olmuyor bazı modellerde. Hangi kartı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Zotac RTX 3050. Akif dedi: Modele göre değişebilir. 0 dB özelliği olmuyor bazı modellerde. Hangi kartı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla...
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #4 Kenan Koç dedi: RTX 3050 ekran kartı aldım ama fanlar 50 dereceyi geçmediği halde dönüyor. Bunu nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... 50'yi geçmediği halde nasıl dönüyor oyun oynarken 50 iken mi dönüyor yoksa boşta iken mi? 0dB var çünkü kartınızda. Artı 0 Eksi
Kenan Koç dedi: RTX 3050 ekran kartı aldım ama fanlar 50 dereceyi geçmediği halde dönüyor. Bunu nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... 50'yi geçmediği halde nasıl dönüyor oyun oynarken 50 iken mi dönüyor yoksa boşta iken mi? 0dB var çünkü kartınızda.
KS KS Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #5 LuckyThing dedi: 50'yi geçmediği halde nasıl dönüyor oyun oynarken 50 iken mi dönüyor yoksa boşta iken mi? 0dB var çünkü kartınızda. Genişletmek için tıkla... Şu an kart boşta 30 derece çalışıyor ve fanlar dönüyor. Artı 0 Eksi
LuckyThing dedi: 50'yi geçmediği halde nasıl dönüyor oyun oynarken 50 iken mi dönüyor yoksa boşta iken mi? 0dB var çünkü kartınızda. Genişletmek için tıkla... Şu an kart boşta 30 derece çalışıyor ve fanlar dönüyor.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #6 Kenan Koç dedi: Şu an kart boşta 30 derece çalışıyor ve fanlar dönüyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner gibi bir uygulama falan kullanıyor musunuz? Fanları otomatikten çıkarmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Kenan Koç dedi: Şu an kart boşta 30 derece çalışıyor ve fanlar dönüyor. Genişletmek için tıkla... Afterburner gibi bir uygulama falan kullanıyor musunuz? Fanları otomatikten çıkarmış olabilir misiniz?
KS KS Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #7 Ayarlar bu şekilde. Dosya Ekleri 1680256732741.png 578,9 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #8 Kenan Koç dedi: Ayarlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Afterburner ayarlarını sıfırlayıp veya silip deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Kenan Koç dedi: Ayarlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Afterburner ayarlarını sıfırlayıp veya silip deneyebilir misiniz?
KS KS Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #9 LuckyThing dedi: Afterburner ayarlarını sıfırlayıp veya silip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sildim. Fakat hala aynı. Artı 0 Eksi
LuckyThing dedi: Afterburner ayarlarını sıfırlayıp veya silip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sildim. Fakat hala aynı.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #10 Kenan Koç dedi: Sildim. Fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... Arkada başka bir uygulama ekran kartına yüklenmiyorsa şu an aklıma gelen başka bir seçenek yok. Artı 0 Eksi
Kenan Koç dedi: Sildim. Fakat hala aynı. Genişletmek için tıkla... Arkada başka bir uygulama ekran kartına yüklenmiyorsa şu an aklıma gelen başka bir seçenek yok.