Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 RTX 3050 ekran kartı aldım ama fanlar 50 dereceyi geçmediği halde dönüyor. Bunu nasıl ayarlarım?
Çözüm Kenan Koç 3 Kasım 2023 NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesine gelip güç yönetimi modunu normale alınca düzeliyor. RomanthonyFPS dedi: Çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla...
NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesine gelip güç yönetimi modunu normale alınca düzeliyor. RomanthonyFPS dedi: Çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla...
KS KS Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #11 LuckyThing dedi: Arkada başka bir uygulama ekran kartına yüklenmiyorsa şu an aklıma gelen başka bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
LuckyThing dedi: Arkada başka bir uygulama ekran kartına yüklenmiyorsa şu an aklıma gelen başka bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #12 Kenan Koç dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Kart kaynaklı hocam. Artı 0 Eksi
Kenan Koç dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Kart kaynaklı hocam.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #13 Kenan Koç dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende çareler tükendi eğer çok rahatsız etmiyor ve performans kaynaklı bir şey yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Kenan Koç dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende çareler tükendi eğer çok rahatsız etmiyor ve performans kaynaklı bir şey yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz.
RomanthonyFPS Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Yedek Parça - Ağır Vasıta 3 Kasım 2023 #14 Kenan Koç dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldunuz mu? Artı 0 Eksi
Kenan Koç dedi: Bilgisayarı kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Çözümünü buldunuz mu?
KS KS Kenan Koç Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #15 NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesine gelip güç yönetimi modunu normale alınca düzeliyor. RomanthonyFPS dedi: Çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 3 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
NVIDIA denetim masasında 3D ayarların yönetilmesi sekmesine gelip güç yönetimi modunu normale alınca düzeliyor. RomanthonyFPS dedi: Çözümünü buldunuz mu? Genişletmek için tıkla...