K keremxxss Zeptopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #1 Merhaba iyi günler, ASUS NVIDIA RTX 3050 bir ekran kartına sahibim fakat GPU-Z programında kontrol ettigim zaman. böyle bir sonuç çıkıyor. Ekran kartımın Driver'ı yüklü degil mi acaba? Driver Booster ile yükledim sanıyordum. GeForce programında da bu sekilde. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba iyi günler, ASUS NVIDIA RTX 3050 bir ekran kartına sahibim fakat GPU-Z programında kontrol ettigim zaman. böyle bir sonuç çıkıyor. Ekran kartımın Driver'ı yüklü degil mi acaba? Driver Booster ile yükledim sanıyordum. GeForce programında da bu sekilde. Yardımcı olur musunuz?
ReavenCache Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 319 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #2 Keşke Driver Booster kullanmasaydınız. Ekran kartını tak çıkar yapın daha sonra NVIDIA sitesinden kartınızın en güncel sürümünü indirin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022
Keşke Driver Booster kullanmasaydınız. Ekran kartını tak çıkar yapın daha sonra NVIDIA sitesinden kartınızın en güncel sürümünü indirin.
K keremxxss Zeptopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #3 ReavenCache dedi: Keşke Driver Booster kullanmasaydınız. Ekran kartını tak çıkar yapın daha sonra NVIDIA sitesinden kartınızın en güncel sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... Dediginizi yaptım. Driver indirip kurdum, ama dxdiag'da gözükmüyor ve oyun içinde gpu kullanımı 0 olarak çalışıyor. Normal mi böyle bir şey oyun içinde?
ReavenCache dedi: Keşke Driver Booster kullanmasaydınız. Ekran kartını tak çıkar yapın daha sonra NVIDIA sitesinden kartınızın en güncel sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... Dediginizi yaptım. Driver indirip kurdum, ama dxdiag'da gözükmüyor ve oyun içinde gpu kullanımı 0 olarak çalışıyor. Normal mi böyle bir şey oyun içinde?