RTX 3050 i3 12100F oyunlarda FPS düşmesi

Normal işlemci sıcaklığı.

30 serisine göre kötü. 2050 ve 3050 zaten GTX kartları gibi bir şey. Fakat GTA SA'da drop yemeniz imkansız bu kartta. Bu kart 1080P'de düşük-orta'da açamadığı oyun yok. 1050 bile çoğu oyunu açarken hala 3050 bu dediğiniz oyunlarda drop yememli. 12100F ise işlemciniz sanırsam yeni sisteminiz ayrıca. Servise götürmeden önce driverlarınızı ve ayarlarınızı kontrol edin. Belki Ultra açıyor olabilirsiniz oyunları.

GTA SA'dan kastettiğim MTA'dı her şeyim en günceli sisteme 4 defa format atmıştım az önce LoL oynarken gine drop yedim servise götürsem İtopya sorun yok diyerek geri gönderecek biliyorum.

GTA SA'dan kastettiğim MTA'dı her şeyim en günceli sisteme 4 defa format atmıştım az önce LoL oynarken gine drop yedim servise götürsem İtopya sorun yok diyerek geri gönderecek biliyorum.

Hocam ben de Monster mağduruyum fakat konu bende farklı. Sizin sistem tahminimce yeni ve problemler sizin suçunuz değil. Servise gönderim iade edin ve yeni sistem alın ya da değişim talebi isteyin. İtopya'da nasıl işler bilmiyorum ama umarım iyi ilerliyordur. Çünkü bu FPS'ler driverlerde sorun yoksa normal değil.

Cpu kullanımı normal değil , stok fan ilemi çalışıyor ayrıca termal macun var demi veya üstünde jelatin unutulmuş olabilir yada termal macun düzgün olmayabilir.

Cpu kullanımı normal değil , stok fan ilemi çalışıyor ayrıca termal macun var demi veya üstünde jelatin unutulmuş olabilir yada termal macun düzgün olmayabilir.
stok fan var sıcaklıklarda stabil

2 ay oldu daha ilk günden böyle ve günü gününe birşey alan adamların ürünlerini iade etmiyorlar şikayetvarda görmüştüm ilgilenirlermi bilmem ama

Stok fan var sıcaklıklarda stabil

2 ay oldu daha ilk günden böyle ve günü gününe bir şey alan adamların ürünlerini iade etmiyorlar Şikayetvar'da görmüştüm ilgilenirler mi bilmem ama

Hocam 2 aylık sistemde bu olay varsa tüketici haklarını başvurursunuz en kötü paşalar gibi iade edersiniz korkmayın. Ben bile hakkımı aramaya çalışıyorum 4 yıllık laptopum çöküyor diye. 2 kez serivse gitti laptopum hala sorun çözülmedi. Oluyor böyle şeyler maalesef bunlar paraya tapar sonuçta firma bunlar. Bu yüzden hazır sistem önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…