RTX 3050 i3 14100F sistem GTA 5, Valorant gibi oyunları oynatır mı?

Oynatır. GT740 ile oynuyorum dediğin oyunları hayli hayli açar

Oynatır ama berbat bir ekran kartı seçimi var. RX 6600 sistemlere bakın enazında.

Arada ciddi FPS farkı var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valorant zaten işlemci oyunu ekran kartı gerektirmez neredeyse.

Ben gtx 850m ile 80-130 fps alıyorum yani oynanır.

Min. olarak alınabilir ama bütçe varsa rtx 3060 veya daha da iyisi 3k daha fazla verip 4060 alabilirsiniz.

Şuan 4060 lar 11-12 bin bandında

Valorant zaten işlemci oyunu ekran kartı gerektirmez neredeyse.

Ben gtx 850m ile 80-130 fps alıyorum yani oynanır.

Min. olarak alınabilir ama bütçe varsa rtx 3060 veya daha da iyisi 3k daha fazla verip 4060 alabilirsiniz.
O kadar bütçe olmayabilir. RX 6600 fazla fazla yeter.

Çok çok çok rahat oynarsın.

O kadar bütçe olmayabilir. RX 6600 fazla fazla yeter.
Yani hocam ama arkadaş dlss fln açacaksa mod lama açısından sıkıntı yaratmaz. Ama burada önemli olan bütçe dediğim gibi 4060 la bu işlemciyi kullanırsa max. performansı alabilir.

RTX 3060 için zorlamasına pek gerek yok. RX 6600 ile çoğunlukla aynılar, bazı senaryolarda da RX 6600 iyi bir fark koyuyor. Özellikle Vulkan olarak. RTX 4060 içinde 20K bandına çıkması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…