RTX 3050 i3 14100F sistem Rust için iyi midir?

canyr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, staj paramı bilgisayar toplamak için biriktirdim bütçem 22bin TL. YKS sınavından sonra bilgisayar almayı düşünüyorum. Bilgisayar toplamayı bilmediğim için hazır sistemlere bakıyorum. Bütçeme uygun bir sistem var RTX 3050 6 GB Intel i3 14100F fiyatı şu an 16500. monitör, kulaklık, mouse pad, mouse 22 bini buluyor. Sizce alınır mı? Oynamak istediğim oyunlar sadece Rust ve CS2.

3050 alma boş para

İşlemci iyi işini görür ancak ekran kartı kötü. Ayrıca hazır sistem olduğundan mütevellit psu ve anakartınında kötü olduğunu düşünüyorum.

Minimum gereksinimleri karşılar ama 3050 önerilenlerde yetersiz kalır

2. el kendiniz sistem toplayın.

Ekran kartını 3050 alma. Onun yerine ikinci el bir şey bul daha iyi. Aktif olarak Rust oynayan biri olarak 3070 Ti da bile kasıyor PC, hele ki yeni gelen biom güncellemesiyle 30 40 FPS arasında oynuyorum. Ya ekipmanları ucuz ala ya ekran kartını ikinci el güçlü bir şey al.

Sistem yine oyun oynatır okeyde o para daha iyi değerlendirilebilir bence. Ayrıca sonradan upgrade etme şansınız varsa ona göre parçalar seçilip çok güzel bir sistem çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…