Merhaba i3 9100F ve RTX 3050 ile oyun oynarken performance Boost yapsam bile darbogaz oldu drop giriyor. Aşırı derecede anlık donma oluyor. %100 kullanım oluyor. Bunun sebebi darbogaz mı yoksa başka bir şey olabilir mi? Eger önerebileceginiz çözümler varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Eskiden 1050 Ti kullanıyordum bu şekilde donmalar olmuyordu.
Peki en iyi hangi işlemciyi öneriyorsun? Ama gerçekten bir fark yaratmasını istiyorum.
Çok tuhaf bir durum oldu Valorant'ın Vanguard sisteminin önceligini düşüge çekince FPS düşmesi sorunu çözüldü fakat en yakın zamanda işlemcimi değiştireceğim.
Merhaba i3 9100F ve RTX 3050 ile oyun oynarken performance Boost yapsam bile darbogaz oldu drop giriyor. Aşırı derecede anlık donma oluyor. %100 kullanım oluyor. Bunun sebebi darbogaz mı yoksa başka bir şey olabilir mi? Eger önerebileceginiz çözümler varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Eskiden 1050 Ti kullanıyordum bu şekilde donmalar olmuyordu.
Hocam eğer hiç bütçe ekleyemiyorsan ekran kartını 2070 ile takas et üstüne para al. O parayla istediğini yaparsın işlemcin 2070'i besleyebilir. Besleyemezse de o parayla işlemcini değiştirirsin.
Hocam eğer hiç bütçe ekleyemiyorsan ekran kartını 2070 ile takas et üstüne para al. O parayla istediğini yaparsın işlemcin 2070'i besleyebilir. Besleyemezse de o parayla işlemcini değiştirirsin.
Hocam ekran kartı kaç watt enerji tüketiyor, videodaki adamın 110 watt tüketiyor. VRAM'ı kaç, video kaç GB RAM ile çekilmiş bunlar da fark eder. Mesela videodaki adamın 16 GB RAM'ı var sende de 16 mı? Sadece işlemci değil RAM de kısıtlamaya sokabilir. Bu videodaki ekran kartıyla senin ekran kartının tüm özellikleri aynı mı kontrol et