Fh 5 oynamak için laptop alacağım fakat alabildigim en iyisi ASUS TUF RTX 3050 olan modeli 16 GB RAM Dual Channel yapacağım. Medium ayarlarda 60 FPS oynatır mı acaba?
Fh 5 oynamak için laptop alacağım fakat alabildigim en iyisi ASUS TUF RTX 3050 olan modeli 16 GB RAM Dual Channel yapacağım. Medium ayarlarda 60 FPS oynatır mı acaba?
Yarış oyunu kategorisinde en üst sıraya yerleşecek olan Forza Horizon 5'in sistem gereksinimleri açıklandı. İşte Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri.
RX580 i7 3770K 16 GB Dual Channel RAM ile Forza Horizon 4'ü 1080p de Very High ile Ultra arasında 75FPS sabit oynuyorum (FPS sabitledim) 3050 güçlü bir kart sizde Ultra da oynarsınız diye düşünüyorum izlediğim videolarda Forza Horizon 4'ten çokda farkını göremedim Forza Horizon 4 Next gen Update dedirtti bana.
Yarış oyunu kategorisinde en üst sıraya yerleşecek olan Forza Horizon 5'in sistem gereksinimleri açıklandı. İşte Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri.
@DoktorBey19 Haberin doğru olduğunu sanmıyorum. FH4 ile neredeyse aynı sistem gereksinimleri. @Enss755 Tabii oynarsınız. Elinizdeki sistemi hafife almayın.