SutluYulaf Femtopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 135 8 Ekim 2024 #21 guneyx dedi: Kaç olması gerekiyor hecam ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Normalde benimki RDR2 GTA 5 oynarken 40 zor çıkıyor M.2 soğutucu alabilirsiniz.
guneyx dedi: Kaç olması gerekiyor hecam ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Normalde benimki RDR2 GTA 5 oynarken 40 zor çıkıyor M.2 soğutucu alabilirsiniz.
G guneyx Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #22 SutluYulaf dedi: Normalde benimki RDR2 GTA 5 oynarken 40 zor çıkıyor M.2 soğutucu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı kaynaklarda M.2 SSD boştayken 45 50 derecelere normal demiş insanlar.
SutluYulaf dedi: Normalde benimki RDR2 GTA 5 oynarken 40 zor çıkıyor M.2 soğutucu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı kaynaklarda M.2 SSD boştayken 45 50 derecelere normal demiş insanlar.
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 461 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #23 guneyx dedi: Hocam bazı kaynaklarda M.2 SSD boştayken 45 50 derecelere normal demiş insanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanızla alakalı normaldır bu arada yazma okuma hızı aşırı iyi.
guneyx dedi: Hocam bazı kaynaklarda M.2 SSD boştayken 45 50 derecelere normal demiş insanlar. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanızla alakalı normaldır bu arada yazma okuma hızı aşırı iyi.
G guneyx Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #24 mirqccc dedi: Hocam kasanızla alakalı normaldır bu arada yazma okuma hızı aşırı iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum hocam kasam bir tık küçük ve Adana'da oturuyorum havalar malûm hala çok sıcak.
mirqccc dedi: Hocam kasanızla alakalı normaldır bu arada yazma okuma hızı aşırı iyi. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum hocam kasam bir tık küçük ve Adana'da oturuyorum havalar malûm hala çok sıcak.
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 461 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #25 guneyx dedi: Ben de öyle düşünüyorum hocam kasam bir tık küçük ve Adana'da oturuyorum havalar malûm hala çok sıcak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam düzeldi mi hataniz driver gunceledizmi Windows'u filan.
guneyx dedi: Ben de öyle düşünüyorum hocam kasam bir tık küçük ve Adana'da oturuyorum havalar malûm hala çok sıcak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam düzeldi mi hataniz driver gunceledizmi Windows'u filan.
G guneyx Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #26 mirqccc dedi: Evet hocam düzeldi mi hataniz driver gunceledizmi Windows'u filan. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelledim birkaç el Battlefield 2042 oynadım herhangi bir donma yaşamadım ama SSD sıcaklığı 65-68 derecelere kadar çıktı.
mirqccc dedi: Evet hocam düzeldi mi hataniz driver gunceledizmi Windows'u filan. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelledim birkaç el Battlefield 2042 oynadım herhangi bir donma yaşamadım ama SSD sıcaklığı 65-68 derecelere kadar çıktı.
mirqccc Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 461 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1050 Ti 8 gb corsair ram 1400 mhz AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor 1 Tb hdd Lisanslı windows 10 pro Msı anakart 3 adet fan Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #27 guneyx dedi: Hocam güncelledim birkaç el Battlefield 2042 oynadım herhangi bir donma yaşamadım ama SSD sıcaklığı 65-68 derecelere kadar çıktı. Genişletmek için tıkla... Hmm SSD degişmekte fayda var.
guneyx dedi: Hocam güncelledim birkaç el Battlefield 2042 oynadım herhangi bir donma yaşamadım ama SSD sıcaklığı 65-68 derecelere kadar çıktı. Genişletmek için tıkla... Hmm SSD degişmekte fayda var.
G guneyx Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #28 mirqccc dedi: Hmm SSD degişmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... En kısa sürede değiştireceğim hocam teşekkürler.
mirqccc dedi: Hmm SSD degişmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... En kısa sürede değiştireceğim hocam teşekkürler.