Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 3 Kasım 2022 #11 Koneko Toujou dedi: FSP diye belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu model değil ki. Marka... FSP'nin de giriş seviyesi ürünleri var.
Koneko Toujou dedi: FSP diye belirtilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu model değil ki. Marka... FSP'nin de giriş seviyesi ürünleri var.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2022 #12 Amanita dedi: Bu model değil ki. Marka... FSP'nin de giriş seviyesi ürünleri var. Genişletmek için tıkla... Arkadaş direkt marka baz almış Frisby diyerek onu belirttim.
Amanita dedi: Bu model değil ki. Marka... FSP'nin de giriş seviyesi ürünleri var. Genişletmek için tıkla... Arkadaş direkt marka baz almış Frisby diyerek onu belirttim.
EPI PXyer Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12650h RTX4050 16gb ram 512gb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 4 Kasım 2022 #13 Zerons dedi: PSU Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Fsp hyper Amanita dedi: Bu model değil ki. Marka... FSP'nin de giriş seviyesi ürünleri var. Genişletmek için tıkla... Fsp hyper modeli
Zerons dedi: PSU Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Fsp hyper Amanita dedi: Bu model değil ki. Marka... FSP'nin de giriş seviyesi ürünleri var. Genişletmek için tıkla... Fsp hyper modeli
K KingOfTheDarknesss Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #14 EPI PXyer dedi: FSP Hyper. FSP Hyper modeli. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız, 500watt mı aldınız yoksa farklı bir watt değerinde mi?
EPI PXyer dedi: FSP Hyper. FSP Hyper modeli. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız, 500watt mı aldınız yoksa farklı bir watt değerinde mi?
EPI PXyer Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12650h RTX4050 16gb ram 512gb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 12 Ocak 2023 #15 KingOfTheDarknesss dedi: Ne yaptınız, 500watt mı aldınız yoksa farklı bir watt değerinde mi? Genişletmek için tıkla... Yok bende 550W Performax var patlamadan kurtulmak için arayistayim hocam bakalım 2023 yilinda PSU fiyatları tavan yapmazsa alacagim. Olmadi 14mm fan alıp değiştirmeyi düşünüyorum fan ses yapıyor onun dışında PSU sağlam.
KingOfTheDarknesss dedi: Ne yaptınız, 500watt mı aldınız yoksa farklı bir watt değerinde mi? Genişletmek için tıkla... Yok bende 550W Performax var patlamadan kurtulmak için arayistayim hocam bakalım 2023 yilinda PSU fiyatları tavan yapmazsa alacagim. Olmadi 14mm fan alıp değiştirmeyi düşünüyorum fan ses yapıyor onun dışında PSU sağlam.