RTX 3050 için işlemci önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eyupseker6161

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar ile ilgili soru sormak için forum arıyordum burayı buldum.. Benim bir arkadaşım var; mahallede bilgisayarcı. Yeni ekran kartı çıktı biliyorsunuz RTX. Gidip sorayım dedim; "RTX 3050 geldi bana." dedi. 8000TL ye 9 taksit anlaştık. Fakat işlemci önerisi lazım şimdi de. Anakart RAM vs. her şeyi ayarladı. Sizce işlemciyi ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar ile ilgili soru sormak için forum arıyordum burayı buldum. Benim bir arkadaşım var; mahallede bilgisayarcı. Yeni ekran kartı çıktı biliyorsunuz RTX. Gidip sorayım dedim; "RTX 3050 geldi bana." Dedi. 8000TL'ye 9 taksit anlaştık. Fakat işlemci önerisi lazım şimdi de. Anakart RAM vs. her şeyi ayarladı. Sizce işlemciyi ne almalıyım?

O arkadaşın ellerinden öpeyim.

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar ile ilgili soru sormak için forum arıyordum burayı buldum. Benim bir arkadaşım var; mahallede bilgisayarcı. Yeni ekran kartı çıktı biliyorsunuz RTX. Gidip sorayım dedim; "RTX 3050 geldi bana." Dedi. 8000TL'ye 9 taksit anlaştık. Fakat işlemci önerisi lazım şimdi de. Anakart RAM vs. her şeyi ayarladı. Sizce işlemciyi ne almalıyım?

RTX3050 daha tanıtılmadı diye biliyorum yani daha çıkacağı bile belli değilken sizin mahalle bilgisayarcısı arkadaşınız nereden bulmuş acaba? :D.

1. 8000TL RTX 3070 OC.
2. RTX 3070 6500TL ile 8300TL.
3. NVIDIA daha GA105 GPU tanıtmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı