Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar ile ilgili soru sormak için forum arıyordum burayı buldum.. Benim bir arkadaşım var; mahallede bilgisayarcı. Yeni ekran kartı çıktı biliyorsunuz RTX. Gidip sorayım dedim; "RTX 3050 geldi bana." dedi. 8000TL ye 9 taksit anlaştık. Fakat işlemci önerisi lazım şimdi de. Anakart RAM vs. her şeyi ayarladı. Sizce işlemciyi ne almalıyım?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar ile ilgili soru sormak için forum arıyordum burayı buldum. Benim bir arkadaşım var; mahallede bilgisayarcı. Yeni ekran kartı çıktı biliyorsunuz RTX. Gidip sorayım dedim; "RTX 3050 geldi bana." Dedi. 8000TL'ye 9 taksit anlaştık. Fakat işlemci önerisi lazım şimdi de. Anakart RAM vs. her şeyi ayarladı. Sizce işlemciyi ne almalıyım?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar ile ilgili soru sormak için forum arıyordum burayı buldum. Benim bir arkadaşım var; mahallede bilgisayarcı. Yeni ekran kartı çıktı biliyorsunuz RTX. Gidip sorayım dedim; "RTX 3050 geldi bana." Dedi. 8000TL'ye 9 taksit anlaştık. Fakat işlemci önerisi lazım şimdi de. Anakart RAM vs. her şeyi ayarladı. Sizce işlemciyi ne almalıyım?