Gaap22 Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 33 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama 24 Şubat 2022 #11 alemcitom dedi: Hocam senin üründe stok kalmamış başka tavsiye ettiğin PSU var mi? 12 Volt ne kadar güç verir ? bir de tavsiye ettiniz bir işlemci var mı? Genişletmek için tıkla... bu görselde de görebileceğin gibi 648 w güç verebileceği yazıyor. uzun lafın kısası bu güç kaynağı kaliteli bir marka ve güvenilir işini görecektir.
alemcitom dedi: Hocam senin üründe stok kalmamış başka tavsiye ettiğin PSU var mi? 12 Volt ne kadar güç verir ? bir de tavsiye ettiniz bir işlemci var mı? Genişletmek için tıkla... bu görselde de görebileceğin gibi 648 w güç verebileceği yazıyor. uzun lafın kısası bu güç kaynağı kaliteli bir marka ve güvenilir işini görecektir.
U Uğur Yasin Hectopat Katılım 8 Ekim 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #12 High Power iyidir ve fiyatı da çok iyi. 3050'yi çok rahat besler fakat ilk fırsatta bütçeniz uygunsa işlemcinizi de yükseltmeyi düşünün.
High Power iyidir ve fiyatı da çok iyi. 3050'yi çok rahat besler fakat ilk fırsatta bütçeniz uygunsa işlemcinizi de yükseltmeyi düşünün.