RTX 3050 ile CS2 75 FPS ancak verebiliyor

Oyunda sorun var aynı durum bende de mevcut önceden yoktu bu sorun 250 FPS kadar alıyordum düşük orta ayarda rahat güncellemeler içine etti oyunun.
RTX 2050 70W.
32 GB DDR5 RAM.
Ryzen 5 7535HS.

Diğer oyunlarda da aynı mı bu düşük FPS olayı yoksa sadece CS2'de mi?

Sadece CS2 de önceden düşük-orta da 200 250 FPS ile oynuyordum hatta 1 hafta öncesine kadar rekabetçi. Örnek GTA 5 Enhanced hikaye modunda çok yüksek grafiklerde 100 FPS alıyorum rahat, RDR2 orta yüksek ayarlarda 60/80 FPS.

NVIDIA kaynaklı ya da oyun.

Son düzenleme:
Prize bağlıyken oluyor bu durum ve valorant oynarken de oluyor böyle ama en çok ve de rahatsız etti Windows 11 home kurulu ve sağ alttan pike girip psrize takılı seçeneğinden en iyi performans ı zaten seçtim

Windows kaç var.
Windows 11 home

Kaç yıldır format atılı değil?
Laptop alalı 1 ay olmadı

Alakası yok bunu yapıp yapmamasıyla aldığı FPS normal değil zaten.
Hocam bir şey söyleyin gerçekten çok sıktı bu durum

Diğer oyunlarda da aynı mı bu düşük FPS olayı yoksa sadece CS2`de mi?
Diğer FPS oyunlarında da ayni

Güç planı ayarlarına girip yüksek performans modunu seçtiniz mi?
En iyi performans ta zaten

Güç kablosu takılı mı?
Şarjdayjen işte

Fps normal değil.1050 Ti kullanırken bile low ayarlarda 100-120 arası fps alıyordum.Aklıma işlemci sıcaklığı ve ekran kartı driverı geliyor direk
Ekran kartı driveri galiba güncel ama nereden yapacağımı söylerseniz tekrar bakarım.İşlemci CS2 oynarken 59 dereceyi geçmiyor Max 63 gördüm

Bende RTX3050 kullanıyorum 130 fps yi hiç geçmiyor
Laptop ise yaptığınız ayarlar nedir acaba

Arkadaş laptopumun markası Victus özellikleri ise şu şekilde.
RTX 3050 6 GB.
i5 13.nesil
16 GB RAM.
144Hz.

CS2 de maçtayken 45-76 arası FPS alıyorum.
Ekran kartı güncel, arkada gereksiz çalışan uygulama yok, CS2 de hepsi Low da ve yüksek performanslı 3050 seçili. Acaba nasıl düzelteceğim?

CS işlemci bazlı bir oyun kanka CS2 oldugundan beri ekran kartıda önemli ama bende Ryzen 7 RTX 3050 var 130 falan alıyorum Max islemcinin sıcaklıgı kac oluyor ve Windows kac kullanıyorsun.

CS işlemci bazlı bir oyun kanka CS2 oldugundan beri ekran kartıda önemli ama bende Ryzen 7 RTX 3050 var 130 falan alıyorum Max islemcinin sıcaklıgı kac oluyor ve Windows kac kullanıyorsun.
Windows 11 kullanıyorum işlemci oyundayken 65-79 arası oluyor ama genellikle 72 de falan kalıyor max

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı