RTX 3050 ile FC 26 çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

muratkorkmaz0

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050 Laptop
İşlemci
i5-12450H
Oyuna girerken ana menüde vs. bir kasma sorunu yok ama Ultimate Team moduna girince oyun oynanılmayacak derecede kasıyor. Bazen hiç kasmadığı da oluyor çok nadiren ama maça girdiğimde geri 10 FPS civarına düşüyor. Santra modunda ama hiçbir kasma yok. Oyun içi ayarlardan da sorun düzelmiyor; çözünürlük düşürdüm, kenarsız pencere moduna aldım, FPS sabitlemeyi aç kapat her şeyi denedim fakat yok hala kasıyor. Yine optimizasyon problemleri sanırım biz ne yapsak da düzelmeyecek, oyunun güncellenmesini bekleyeceğiz.

Offline oyun oynadığınızda fps düşmüyorsa sorun internetle alakalıdır.
İnternetim 1000mbs ve diğer online oyunlarda da sorun yok. Hatta bazen Ultimate Team'de maç oynarken kasmadığı da oluyor kafasına göre bazen kasıyor bazen kasmıyor.

Karşı tarafın interneti kötü oluncada droplar oluyor.
Yok siz yanlış anladınız, oyun bayağı UT menüsündeyken dahi 5-10 fps civarında, Keza Squad Battles gibi offline modlarında dahi durum böyle. İnternetlik bir durum söz konusu değil yani.

Sorun bende de mevcut. Araştırmalarım gösterdi ki 100 PC kullanıcısından 50si bu sorunu yaşıyor. Optimizasyon güncellemesi beklemek zorundayız.

Ekran kartının driverını kaldırıp tekrar kurunca sorun düzeldi. Hâlâ kornerlerde vs. hafif bir gecikme oluyor fakat onun optimizasyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ekran kartının driverını kaldırıp tekrar kurunca sorun düzeldi. Hâlâ kornerlerde vs. hafif bir gecikme oluyor fakat onun optimizasyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Onu nasıl yaptınız hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartının driverını kaldırın daha sonra ben ekran kartı driverını indirip kurun. Ben NVIDIA App ile kurdum.
Maalesef bende işe yaramadı hocam Ölü gibi kasıyor oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…