RTX 3050 ile i5 11th gen laptop kaç sene gider?

Kıray Şimşek

Femtopat
Daha fazla  
Kısa ve net. Artık bir bilgisayar almak istiyorum. Başlıktaki donanımlı laptoplar 16 GB RAM ile beraber 5-6 sene gider mi?

Kullanımına göre gider fakat AAA yani günümüzde çıkan gpu yiyen oyunlar 4gb vram'da yetersiz kalıyor örneğin cyberpunk etc. Tabi yine ayarları low ve medium'a çekerek oynayabilirsiniz dediğim şey high ve üst ayarlar için geçerli.

Peki Valorant, Minecraft, GTA V gibi oyunlarda 120+ verir mi?

Peki Valorant, Minecraft, GTA V gibi oyunlarda 120+ verir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayarları abartmadığınız sürece gördüğünüz gibi tüm oyunlarda 60+ FPS veriyor.

Valorant'ta 120+ FPS alıyorsunuz. Minecraft'ta da 120+ FPS alıyorsunuz. GTA 5 denemedim ama yüksek ihtimalle çıkacaktır o FPS'lere. Bir RTX 3050, kullanıcısı olarak söylüyorum.

Valorant'ta 120+ FPS alıyorsunuz. Minecraft'ta da 120+ FPS alıyorsunuz. GTA 5 denemedim ama yüksek ihtimalle çıkacaktır o FPS'lere. Bir RTX 3050, kullanıcısı olarak söylüyorum.

Valorant MSAA4X ile en yüksek grafikler ile kaç FPS alıyorsunuz?(laptopmu ve i5 mi)

Valorant MSAA4X ile en yüksek grafikler ile kaç FPS alıyorsunuz?(laptopmu ve i5 mi)
Hatırlamıyorum ama yüksek ayarlarda 150-200'lerde geziyor diye aklımda kalmış. İşlemcim Ryzen 7 5800H.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…