RTX 3050 ile Ranch Simulator'da grafikler çok kötü

İşletim sistemi
Windows 11

babapirooooo

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
AMD Ryzen 5 6600h
Ranch Simulator'de grafikler iyi değil. Bazı YouTuber'lerin videolarındaki grafikler gibi değil ve ghosthing sorunu var. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarları kısmından ss atabilir misiniz bir ayar vardı ondan kaynaklanıyordu ama ismini unuttum, o ekranı görebilirsem anımsarım.
böyle ayarlar

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-01 165608.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-01 165608.png
    791,6 KB · Görüntüleme: 84
  • Ekran görüntüsü 2024-11-01 165620.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-01 165620.png
    771,9 KB · Görüntüleme: 78
FXAA ve küresel ışıklandırma ayarlarını değiştiriyorduk hocam bir de hareket bulanıklığını kapatarakta deneyin birinden birisi çözecek sorununuzu.

Hocam biraz daha fark etti ghosting sorunu çözüldü ancak hala grafikler bazı YouTuber'lerin grafikleriyle aynı değil ve ben oyunu Steam'den aldım crack değil mesela YouTube'a ranch Simulator yazın ve rastgele çok izlenen bir videoya tıklayın fark çok DLC falan mı acaba?

Hocam biraz daha fark etti ghosting sorunu çözüldü ancak hala grafikler bazı YouTuber'lerin grafikleriyle aynı değil ve ben oyunu Steam'den aldım crack değil mesela YouTube'a ranch Simulator yazın ve rastgele çok izlenen bir videoya tıklayın fark çok DLC falan mı acaba?
Optimizasyonu kötü bir oyun hocam en yüksek ayarlarda ancak o şekilde grafikler alabilirsiniz fakat ekran kartınız maalesef müsade etmeyebilir, dediğim gibi oyun optimizasyon özürlü. İlk çıktığında daha iyiydi, 1030 ile oynamıştım, şimdi ise 6600xt ile en yüksek ayarlarda anca 50-60 fps

Technopat Haberler

Geri
Yukarı