mehmet1349 Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Merhaba. RTX 3050 ekran kartım var. Bu kartta resizable bar desteği var mı? BIOS'a girdiğim zaman above 4 GB Memory diye bir ayar karşıma çıkıyor, bunu aktif etmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Merhaba. RTX 3050 ekran kartım var. Bu kartta resizable bar desteği var mı? BIOS'a girdiğim zaman above 4 GB Memory diye bir ayar karşıma çıkıyor, bunu aktif etmeli miyim?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2023 #3 Evet ReBar desteği var nasıl açacağınızı öğrenmek istiyorsanız şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet ReBar desteği var nasıl açacağınızı öğrenmek istiyorsanız şu videoya bakın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mehmet1349 Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 nacnesnahila dedi: Anakartın ne? Genişletmek için tıkla... MSI H310M VDH-Plus.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2023 #5 mehmet1349 dedi: MSI H310M VDH-Plus. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mehmet1349 dedi: MSI H310M VDH-Plus. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nacnesnahila Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 830 15 Nisan 2023 #6 Maalesef ReSize BAR seçeneğiniz yok dostum. Bold Pilot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum sende bilip bilmeden bir şeyler paylaşıp durma, akıl bulandırıyorsun.
Maalesef ReSize BAR seçeneğiniz yok dostum. Bold Pilot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum sende bilip bilmeden bir şeyler paylaşıp durma, akıl bulandırıyorsun.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2023 #7 nacnesnahila dedi: Maalesef ReSize BAR seçeneğiniz yok dostum. Dostum sende bilip bilmeden bir şeyler paylaşıp durma, akıl bulandırıyorsun. Genişletmek için tıkla... 3000 serisinde ReBar yok muydu?
nacnesnahila dedi: Maalesef ReSize BAR seçeneğiniz yok dostum. Dostum sende bilip bilmeden bir şeyler paylaşıp durma, akıl bulandırıyorsun. Genişletmek için tıkla... 3000 serisinde ReBar yok muydu?
nacnesnahila Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 830 15 Nisan 2023 #8 @Bold Pilot dostum anakartında yok . İnternete girip önüne ilk çıkan şeyi konuların altına yapıştırarak yardımcı olmuyorsun.
@Bold Pilot dostum anakartında yok . İnternete girip önüne ilk çıkan şeyi konuların altına yapıştırarak yardımcı olmuyorsun.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2023 #9 nacnesnahila dedi: @Bold Pilot dostum anakartında yok . İnternete girip önüne ilk çıkan şeyi konuların altına yapıştırarak yardımcı olmuyorsun. Genişletmek için tıkla... Anakartın modeline dikkat etmemiştim kusura bakma.
nacnesnahila dedi: @Bold Pilot dostum anakartında yok . İnternete girip önüne ilk çıkan şeyi konuların altına yapıştırarak yardımcı olmuyorsun. Genişletmek için tıkla... Anakartın modeline dikkat etmemiştim kusura bakma.