H harmoni Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 RTX3050'li laptopla Valorant'ta 30 FPS alıyorum. FPS sabitleyici kapalı, yardımcı olabilir misiniz?
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.045 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #11 Geforce Experience uygulamasıdan Battery Boost ayarı açıksa kapatın. Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Ağustos 2021 #12 mutlu pide dedi: Bende sabitlemiyordu. Genişletmek için tıkla... Senin laptop'un ile adamın laptop'u aynı mı sence? Sen performans ayarı yapmışsındır belki de. Ama çoğu 30 FPS problemi şarjdan dolayı olur. Artı 0 Eksi
mutlu pide dedi: Bende sabitlemiyordu. Genişletmek için tıkla... Senin laptop'un ile adamın laptop'u aynı mı sence? Sen performans ayarı yapmışsındır belki de. Ama çoğu 30 FPS problemi şarjdan dolayı olur.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #13 mutsuzfiberdolabı dedi: Senin laptop'un ile adamın laptop'u aynı mı sence? Sen performans ayarı yapmışsındır belki de. Ama çoğu 30 FPS problemi şarjdan dolayı olur. Genişletmek için tıkla... Bir değil ama driver yüklü değilken ki anı söylüyorum. Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı dedi: Senin laptop'un ile adamın laptop'u aynı mı sence? Sen performans ayarı yapmışsındır belki de. Ama çoğu 30 FPS problemi şarjdan dolayı olur. Genişletmek için tıkla... Bir değil ama driver yüklü değilken ki anı söylüyorum.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #14 420645 dedi: Muhtemelen sürücüleri kurmamışsındır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 otomatik olarak yüklüyor kurmamış olması imkansız (eski sürücüyü kurduğu oluyor o ayrı.) Artı 0 Eksi
420645 dedi: Muhtemelen sürücüleri kurmamışsındır. Genişletmek için tıkla... Windows 10 otomatik olarak yüklüyor kurmamış olması imkansız (eski sürücüyü kurduğu oluyor o ayrı.)
KS KS H harmoni Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #15 Sidi Alcala dedi: Windows 10 otomatik olarak yüklüyor kurmamış olması imkansız (eski sürücüyü kurduğu oluyor o ayrı.) Genişletmek için tıkla... hayır kurdum hepsini şarjdayken 30 fps sabitti çekince 60 fps sabit oldu. mutsuzfiberdolabı dedi: Laptop şarjda değil ise ondan dolayı 30 FPS'e sabitler. Genişletmek için tıkla... sizinde galiba hp marka laptopunuz vardı dahili ekran yazan yerde sizde ne yazıyor acaba? Artı 0 Eksi
Sidi Alcala dedi: Windows 10 otomatik olarak yüklüyor kurmamış olması imkansız (eski sürücüyü kurduğu oluyor o ayrı.) Genişletmek için tıkla... hayır kurdum hepsini şarjdayken 30 fps sabitti çekince 60 fps sabit oldu. mutsuzfiberdolabı dedi: Laptop şarjda değil ise ondan dolayı 30 FPS'e sabitler. Genişletmek için tıkla... sizinde galiba hp marka laptopunuz vardı dahili ekran yazan yerde sizde ne yazıyor acaba?
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Ağustos 2021 #16 @harmoni Hocam seninkiyle aynı. Artı 0 Eksi
KS KS H harmoni Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #17 mutsuzfiberdolabı dedi: @harmoni Hocam seninkiyle aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende drop giriyor durmadan valarontta sen bu sorunu yaşadın mı daha önce. Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı dedi: @harmoni Hocam seninkiyle aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende drop giriyor durmadan valarontta sen bu sorunu yaşadın mı daha önce.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 27 Ağustos 2021 #18 harmoni dedi: Hocam bende drop giriyor durmadan valarontta sen bu sorunu yaşadın mı daha önce. Genişletmek için tıkla... Valorant çok problemli. Droplar Valorant kaynaklıdır hocam büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
harmoni dedi: Hocam bende drop giriyor durmadan valarontta sen bu sorunu yaşadın mı daha önce. Genişletmek için tıkla... Valorant çok problemli. Droplar Valorant kaynaklıdır hocam büyük ihtimal.
TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Çözümler 5 27 Ağustos 2021 #19 Deadpool1533 dedi: GeForce Experience uygulamasıdan battery Boost ayarı açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... O açıksa ben de bakayım, nasıl bakılıyor? Belki benim de işime yarar. Artı 0 Eksi
Deadpool1533 dedi: GeForce Experience uygulamasıdan battery Boost ayarı açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... O açıksa ben de bakayım, nasıl bakılıyor? Belki benim de işime yarar.
KS KS H harmoni Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #20 Deadpool1533 dedi: Geforce Experience uygulamasıdan Battery Boost ayarı açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor uygulamaya girerken Artı 0 Eksi
Deadpool1533 dedi: Geforce Experience uygulamasıdan Battery Boost ayarı açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Hata veriyor uygulamaya girerken