Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 11 Pro (24H2)
| R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R
Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite
Honor 400 8/256GB
Yani hocam. Bu forumda bazen kazara, istemeden veya kişinin kişiliğinden ötürü istemsiz iğneleyecilik herzaman çıkıyor. Şahsen mümkün olduğunca kendimi aksi yönde zorluyorum.Gayet iyi bir anlatım olmuş elinize sağlık hocam. Benimle münazara yapan ilgili kişi bu şekil net konuşsa sorun yoktu. Sizde taktir edersiniz ki birçok söylemi vardı ve ileri geri yanlış bilgilerini GTX 1660 SUPER ve RTX 3050 olarak yorumlamak zorundaydım. Zaten konuda birçok mesaj var en başından okumaya başlayan kişi beni anlayacaktır. Hala düşüncem bu dava hakkında aynı, rtx 3050 8GB'ın GTX 1660SUPER yerine tercih edilmesi. Zaten kartın üretilmemesi fiyatlarının yüksek olmasını da hesaba katarak yapıyordum. Şu an 4 yıl öncede olmadığımız için şimdiki günümüz konuştum. Böylelikle ilgili kişi o çok savunduğu fiyat konusundaki fikride çürümüş oldu.
Fiyat konusuyla ilgili alternatiflerin değerlendirilmesi objektif olarak tabi ki en doğru karar. Ama kullanıcı AMD ya da çok başarılı bulduğunuz İNTEL GPU'larından kullanmak istemeyecektir. NVİDİA tercih etmek isteyecektir bunu da hesaba alırsak doğal olarak ekran kartı kıyaslamalarına girer. Buradaki münazarada kullanıcının NVİDİA ekran kartı alacaksa GTX 1660 SUPER TERCİH EDECEĞİNE RTX 3050 8GB almasının mantığıyla alakalıydı. Zaten geriye 2060,2070 gibi seçeneklerle RTX açısında devam etmeli zaten biliyoruz.
Genede bilmem kaçıncı kez söylüyorum ama işin içinde "para, alternatif" varsa herzaman onu hesaba katın hocam. Sadece Apple cihaz isteseniz bile 2.el piyasası olarak çok fazla daha iyi Apple telefon buluyorsunuz bütçenizde. Sıfır bakmak işe... Şuan iPhone 11 sıfır alanır mı sizce?
İşin içinde para yoksa ve o ürün kusurlu değilse herzaman tercih edilebilir ve iyidir zaten.