RTX 3050 kötü mü?

Yani hocam. Bu forumda bazen kazara, istemeden veya kişinin kişiliğinden ötürü istemsiz iğneleyecilik herzaman çıkıyor. Şahsen mümkün olduğunca kendimi aksi yönde zorluyorum.

Genede bilmem kaçıncı kez söylüyorum ama işin içinde "para, alternatif" varsa herzaman onu hesaba katın hocam. Sadece Apple cihaz isteseniz bile 2.el piyasası olarak çok fazla daha iyi Apple telefon buluyorsunuz bütçenizde. Sıfır bakmak işe... Şuan iPhone 11 sıfır alanır mı sizce?

İşin içinde para yoksa ve o ürün kusurlu değilse herzaman tercih edilebilir ve iyidir zaten.

En başında kendisi nazik davransaydı bu kadar sert olmazdım, olan oldu anladıysa anladı, daha bir şey demek istemiyorum.

Katılıyorum hocam

En başında kendisi nazik davransaydı bu kadar sert olmazdım, olan oldu anladıysa anladı, daha bir şey demek istemiyorum.
Domino etkisi işte, birde ekran başında olunca insanlar kolay geriliyor ve kolay gerebiliyor.

Dahada tatsızlığa gerek yok bence. Konuyu komple bitirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…