RTX 3050 laptop alınır mı?

526025

Decapat
Arkadaşlar konuyu anlatıyorum, 18.000 TL bütçem var ve yukarısına çıkamam. Bu fiyat bandında RTX 3050 laptop alınabiliyor fakat çoğu insan RTX 3050 çöp gibi şeyler söylüyor, bu gibi şeyler kafama takıldı çünkü ben uzun vadeli bir şey istiyorum. Sizce tercih edebileceğim başka bir seçenek var mı yoksa 3050 alınır mı? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Not: Warzone, Apex, GTA, Fortnite, Minecraft gibi oyunlar oynuyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laptop linki;

Son düzenleme:
Eğer yeni çıkacak oyunları oynamak istersen 3050 üzecektir. Ama bu bütçeye de bu var işte. Onun dışında iş,okul laptopu diyorsan 3050 yeteri kadar görecektir işini. Bu arada 3050nin acamadigi oyun yok suanda( işlemci ve ram de onemli) sadece biraz ayar kısarsın ve oynarsın.

18000TL'ye en fazla alinacak kart modeli o zaten. Çöp kartta degil ama yeni oyunları zor açar ki sen GTA 5 gibi oyunlar oynayacaksan seni götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Warzone, fortnite, gta, minecraft, apex gibi oyunları oynuyorum ki onlarda da beklentileri karşılıyor zaten. Ram konusunda da almak istediğim laptop 8 gb ram'e sahip, ama ben 16 veya 24 gb'a yükselteceğim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Dostum kesinlikle alabilirsin.Zaten bir alternatifin yok.RTX 3060 alabiliyorken 3050 alırsan çöp diyebilirsin.Senin alabileceğin tek kart 3050 iken kesinlikle onu almalısın.GTX 1650 ile işte 1660 ile falan aynı güçte diyenler olabilir.Orda da şöyle bir şey var.3050 RTX iken 1650 GTX.Teknoloji farklı yani.3050'de dlss var.Ve dlss 3.5 gelecek yani...Her yönüyle alabilirsin dostum.

900 lira daha ekleyebilirsen öneririm.

O oyunlarda sıkıntı çıkartmaz hocam. Rami de yükseltecekmişsiniz . Hayırlı olsun şimdiden.

Bahsettiğin oyunları rahat oynatır.
Yüksek kalite oyunları oynayamazsın sadece.
Bir de 3050 kart alınır da 18.000 liraya aldığın 3050 kartlı sistemin linkini buraya bıraksan da bizde desek ki alınır ya da alınmaz. 3050 alınır ama alacağın sistemde randıman alır mısın alamaz mısın diğer sistem parçalarını görmeden bilemeyiz.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim, 2 farklı seçenekten birini almayı düşünüyordum ve paylaştığınız da bunlardan biriydi. Diğeri ise şu;

1000 TL ekleyememde bir sorun olmaz bu yüzden bu ikisinden birini seçmeyi düşünüyorum, eğer sizin için de sorun olmazsa hangisinin daha mantıklı olabileceğini düşündüğünüzü bilmek isterim.

Kusura bakmayın hocam düşünmem gerekirdi, şöyle linkini bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…