RTX 3050 laptop CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

522223

Decapat
RAM
16gb
Ekran kartı
Rtx 3050 75watt
Anakart
Acer
İşlemci
Ryzen 5 5600h
Merhaba, Nitro 5 bir cihazım var. CS:GO'da çoğu atölye mapinde bir kasma sorunu var. RX580 masaüstü GPU'su kullanan bir arkadaşım 200-350 arası FPS alıyor aynı maplerde. Ben en yüksek 180'i gördüm bazı sahnelerde 70 hatta 40'a kadar düştüğünü gördüm. Oyun en yüksek ayarlarda. GPU sıcaklığı 82 civarı seyrediyor. Ve GPU kullanımım sürekli olarak dalgalanıyor.

Oyun hala test sürecinde, geliştiriciler henüz optimizasyon sorunlarını çözmüş değil oyunu geliştiriyorlar. Süreç bitene kadar böyle olacak, sisteminizde sorun yok kızmayın ona.

Merhaba, Nitro 5 bir cihazım var. CS:GO'da çoğu atölye mapinde bir kasma sorunu var. RX580 masaüstü GPU'su kullanan bir arkadaşım 200-350 arası FPS alıyor aynı maplerde. Ben en yüksek 180'i gördüm bazı sahnelerde 70 hatta 40'a kadar düştüğünü gördüm. Oyun en yüksek ayarlarda. GPU sıcaklığı 82 civarı seyrediyor. Ve GPU kullanımım sürekli olarak dalgalanıyor.

Atölyeler de ki sorunlar değişebilir oradaki sorunlar oyunla alakalıdır büyük ihtimal. Furmak yükleyip 1080p 0X MSAA ile test yapar mısınız?

Atölyeler de ki sorunlar değişebilir oradaki sorunlar oyunla alakalıdır büyük ihtimal. Furmak yükleyip 1080p 0X MSAA ile test yapar mısınız?

Şu an evde değilim maalesef geç cevap vermenin nedeni de bu kusura bakmayın. Eve gidince yaparım.

Oyun hala test sürecinde, geliştiriciler henüz optimizasyon sorunlarını çözmüş değil oyunu geliştiriyorlar. Süreç bitene kadar böyle olacak, sisteminizde sorun yok kızmayın ona.

CS2 değil hocam normal CS:GO

Daha öncesinde indirmiş olduğunuz atölye haritaları ya da bu haritayı indirdiğiniz dosyalar bozulmuş ya da eksik indirilmiş olabilir, CSGO'nun kurulduğu olduğu yerden CSGO klasörüne kadar indikten sonra MAPS klasörüne girebilir ve sonrasında Workshop dosyasını istersen yedeğini aldıktan sonra silebilirsin. Tekrar haritaya girdiğinde muhtemelen düzelecektir.

Yaklaşık 16 dakikalık sonuçlar şöyle. Fanları maximum moda aldım testi yaparken.

?hash=14b3268317a31f758d8ef52a3a48c10c.png

Dosya Ekleri

• 1693646986405.png
    1693646986405.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Geri
Yukarı