RTX 3050 laptop The Last of Us Part 2 kaç FPS çalışıtırır*

İşletim sistemi
Windows 11

yağız32345

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5 12450H
Merhaba, ben The Last of Us 1 60 FPS rahatça oynadım. Sistemim RTX 3050 i5 12450H işlemci. 16 GB RAM sizce The Last of Us 2'yi 30 FPS bile olsa kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
TLOU2'yi orta grafiklerde 40FPS civarında oynarsiniz. Losses scaling 2X modunda FPS 70'e kadar çıkar.

Steam'e geleli 6 ay a yakın oluyor hocam.

Hocam TLOU 2 de DLSS teknolojisi kullanılıyor mu bilmiyorum ama FSR, fg ve DLSS kullanabilir bu FPS'yi bayağı uçurur diye düşünüyorum.

TLOU2'yi orta grafiklerde 40FPS civarında oynarsiniz. Losses scaling 2X modunda FPS 70'e kadar çıkar.

Steam'e geleli 6 ay a yakın oluyor hocam.

Oyun daha çıkmadı hocam nisanda çıkcak part1 çıktı part 2'si yani benim dediğim oyun nisanda çıkcak. Ben part 1'i bitirdim onda 60 FPS falan alıyorum.

The Last of Us Part I Remake'di, ikinci oyun remastered olarak geliyor ve grafik olarak bir tık daha geride bir oyun. Ellerine yüzlerine bulaştırmazsalar daha iyi optimizasyonla çıkacaktır.

Acaba part 2'nin portunu part 1'i yapan firma mı yapıyor. Birinci oyunun portunu Iron Galaxy yapmış. Yine aynı ekip yapıyorsa part 2 daha sonrunlu olur tahminimce.
Edit: Wikipedia sayfasından baktım aynı şirket portluyormuş. Batman: Arkham Knight, Fallout 76 gibi bilindik birçok oyunu da bu firma Windows için port etmiş. Neyse umalım bu kadar zamanda gerekli özeni göstermişlerdir.

Son düzenleme:
Aynı ekip yapıyor. Ancak bu firma deneyimli, saydığınız oyunların hepsi Windows üzerinde motor bazında sorunlu olan oyunlardı. Last of Us Part 2 de bu oyunlardan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…