Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Call of Duty Modern Warfare 2'de DLSS çalışmıyor. Her modda denedim bir türlü olmuyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Arkadaşlar merhaba. Call of Duty Modern Warfare 2'de DLSS çalışmıyor. Her modda denedim bir türlü olmuyor. Ne yapmalıyım?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.225 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 15 Temmuz 2023 #2 Sadece MW 2'de mi çalışmıyor? DLSS destekleyip de bilgisayarında yüklü olan diğer oyunlarda durum nedir? Artı 0 Eksi
Sadece MW 2'de mi çalışmıyor? DLSS destekleyip de bilgisayarında yüklü olan diğer oyunlarda durum nedir?
A adamın dibi geldi Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 Çözünürlük 2K'den fazla olmalı DLSS açmak için bunu denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 Hybrid Theory dedi: Sadece MW 2'de mi çalışmıyor? DLSS destekleyip de bilgisayarında yüklü olan diğer oyunlarda durum nedir? Genişletmek için tıkla... yok diğer oyunlardada çalışmıyor adamın dibi geldi dedi: Çözünürlük 2K'den fazla olmalı DLSS açmak için bunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2 k monitörüm yok Artı 0 Eksi
Hybrid Theory dedi: Sadece MW 2'de mi çalışmıyor? DLSS destekleyip de bilgisayarında yüklü olan diğer oyunlarda durum nedir? Genişletmek için tıkla... yok diğer oyunlardada çalışmıyor adamın dibi geldi dedi: Çözünürlük 2K'den fazla olmalı DLSS açmak için bunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2 k monitörüm yok
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.225 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 15 Temmuz 2023 #5 Knight22 dedi: yok diğer oyunlardada çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kontrol eder misin? Belki eski sürüm olanı indirmiş olabilirsin. WHQL etiketli son sürüm 536.40 olarak gözüküyor. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Knight22 dedi: yok diğer oyunlardada çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kontrol eder misin? Belki eski sürüm olanı indirmiş olabilirsin. WHQL etiketli son sürüm 536.40 olarak gözüküyor. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com
KS KS Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 baktım sürücüm güncel gözüküyor Artı 0 Eksi
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.225 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 15 Temmuz 2023 #7 Yazıyı baştan okudum da MW 2 haricinde bir oyunda DLSS açıp denedin mi? Biliyorum, aynı soruyu tekrar soruyorum ama diğer oyunlarda performans artışı oluyorsa sorun MW 2'dedir muhtmelen. Ayrıca ekran görüntüsü paylaşabilir misin? Artı 0 Eksi
Yazıyı baştan okudum da MW 2 haricinde bir oyunda DLSS açıp denedin mi? Biliyorum, aynı soruyu tekrar soruyorum ama diğer oyunlarda performans artışı oluyorsa sorun MW 2'dedir muhtmelen. Ayrıca ekran görüntüsü paylaşabilir misin?
KS KS Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #8 Diğer oyunlarda da aynı ekran görüntüsü atabilirim Arkadaşlar NVIDIA'nın destek hattına ulaştım onlar bile çözüm bulamadı ne yapacağım bilmiyorum. Son düzenleme: 18 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Diğer oyunlarda da aynı ekran görüntüsü atabilirim Arkadaşlar NVIDIA'nın destek hattına ulaştım onlar bile çözüm bulamadı ne yapacağım bilmiyorum.
A adamın dibi geldi Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #9 Knight22 dedi: Diğer oyunlarda da aynı ekran görüntüsü atabilirim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim bildi. Knight22 dedi: Diğer oyunlarda da aynı ekran görüntüsü atabilirim. Arkadaşlar NVIDIA'nın destek hattına ulaştım onlar bile çözüm bulamadı ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Usta RTX3050 çok da güçlü bir ekran kartı değil RTX açıp ne yapacaksın FPS bayağı bir düşer. Artı 0 Eksi
Knight22 dedi: Diğer oyunlarda da aynı ekran görüntüsü atabilirim. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim bildi. Knight22 dedi: Diğer oyunlarda da aynı ekran görüntüsü atabilirim. Arkadaşlar NVIDIA'nın destek hattına ulaştım onlar bile çözüm bulamadı ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Usta RTX3050 çok da güçlü bir ekran kartı değil RTX açıp ne yapacaksın FPS bayağı bir düşer.
KS KS Knight22 Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #10 adamın dibi geldi dedi: Kardeşim benim bildi. Usta RTX3050 çok da güçlü bir ekran kartı değil RTX açıp ne yapacaksın FPS bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... RTX açmıyorum zaten olay o değil DLSS çalışmıyor. adamın dibi geldi dedi: Kardeşim benim bildi. Usta RTX3050 çok da güçlü bir ekran kartı değil RTX açıp ne yapacaksın FPS bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... ekran görüntüsü atmamı istermisin Artı 0 Eksi
adamın dibi geldi dedi: Kardeşim benim bildi. Usta RTX3050 çok da güçlü bir ekran kartı değil RTX açıp ne yapacaksın FPS bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... RTX açmıyorum zaten olay o değil DLSS çalışmıyor. adamın dibi geldi dedi: Kardeşim benim bildi. Usta RTX3050 çok da güçlü bir ekran kartı değil RTX açıp ne yapacaksın FPS bayağı bir düşer. Genişletmek için tıkla... ekran görüntüsü atmamı istermisin