Efeedik414 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar benim laptopum sürekli ekran gidip geliyor garantiye gönderdim, düzelmişti sonra sürücü güncellendi ekran gene böyle yapmaya başladı. Sorun video kaydı: Watch Ekran kaydı 1 (online-video-cutter.com) | Streamable Ekran kartı ile alakalı değil, 3050 var. AMD ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden silip tekrar takıyorum düzeliyor. Daha detaylı video atacağım. Daha Detaylı Video:Watch Ekran kaydı 1 (online-video-cutter.com) (2) | Streamable
Arkadaşlar benim laptopum sürekli ekran gidip geliyor garantiye gönderdim, düzelmişti sonra sürücü güncellendi ekran gene böyle yapmaya başladı. Sorun video kaydı: Watch Ekran kaydı 1 (online-video-cutter.com) | Streamable Ekran kartı ile alakalı değil, 3050 var. AMD ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden silip tekrar takıyorum düzeliyor. Daha detaylı video atacağım. Daha Detaylı Video:Watch Ekran kaydı 1 (online-video-cutter.com) (2) | Streamable
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #21 Efeedik414 dedi: Format atayım yani? Genişletmek için tıkla... Format atarsanız sorununuz çözülebilir bence atın. Artı 0 Eksi
Efeedik414 dedi: Format atayım yani? Genişletmek için tıkla... Format atarsanız sorununuz çözülebilir bence atın.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.174 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #22 Efeedik414 dedi: Format atayım yani? Genişletmek için tıkla... DDU ile silseniz daha garanti olur. Artı 0 Eksi
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #23 Efeedik414 dedi: Garantiden geldi düzelmişti ilk 5 ay gayet güzeldi. AMD güncelleme yapınca oldu hep. Genişletmek için tıkla... Format atın AMD sürücülerini kurmayın sistem parçasından sorun olabilir veya Windows 11 kaynaklı bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
Efeedik414 dedi: Garantiden geldi düzelmişti ilk 5 ay gayet güzeldi. AMD güncelleme yapınca oldu hep. Genişletmek için tıkla... Format atın AMD sürücülerini kurmayın sistem parçasından sorun olabilir veya Windows 11 kaynaklı bir sorun olabilir.
KS KS Efeedik414 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #24 Mamistv1 dedi: DDU ile silseniz daha garanti olur. Genişletmek için tıkla... Siliyorum Yazıcam Hemen Artı 0 Eksi
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.174 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #25 Efeedik414 dedi: Garantiden geldi düzelmişti ilk 5 ay gayet güzeldi. AMD güncelleme yapınca oldu hep. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun muhtemelen driver çakışmasından kaynaklanıyor. AMD'nin driverini silin. Hatta mümkünse BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. galaforce dedi: Format atın AMD sürücülerini kurmayın sistem parçasından sorun olabilir veya Windows 11 kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... DDU İle doğru bir şekilde silinirse formata gerek yok hocam. Artı 0 Eksi
Efeedik414 dedi: Garantiden geldi düzelmişti ilk 5 ay gayet güzeldi. AMD güncelleme yapınca oldu hep. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun muhtemelen driver çakışmasından kaynaklanıyor. AMD'nin driverini silin. Hatta mümkünse BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. galaforce dedi: Format atın AMD sürücülerini kurmayın sistem parçasından sorun olabilir veya Windows 11 kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... DDU İle doğru bir şekilde silinirse formata gerek yok hocam.
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #26 Efeedik414 dedi: Siliyorum yazacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Son olarak sorun yaşamadıgınız sürücüyü geri yüklemeyi denediniz mi öyle De çözülebilir. Mamistv1 dedi: Hocam sorun muhtemelen driver çakışmasından kaynaklanıyor. AMD'nin driverini silin. Hatta mümkünse BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. DDU ile doğru bir şekilde silinirse formata gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama bana kalırsa format atmakta fayda var. Artı 0 Eksi
Efeedik414 dedi: Siliyorum yazacağım hemen. Genişletmek için tıkla... Son olarak sorun yaşamadıgınız sürücüyü geri yüklemeyi denediniz mi öyle De çözülebilir. Mamistv1 dedi: Hocam sorun muhtemelen driver çakışmasından kaynaklanıyor. AMD'nin driverini silin. Hatta mümkünse BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. DDU ile doğru bir şekilde silinirse formata gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama bana kalırsa format atmakta fayda var.
KS KS Efeedik414 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #27 Mamistv1 dedi: Hocam sorun muhtemelen driver çakışmasından kaynaklanıyor. AMD'nin driverini silin. Hatta mümkünse BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. DDU İle doğru bir şekilde silinirse formata gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... DDU dan amd Sildim Nvidia da siliyim mi ? Artı 0 Eksi
Mamistv1 dedi: Hocam sorun muhtemelen driver çakışmasından kaynaklanıyor. AMD'nin driverini silin. Hatta mümkünse BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. DDU İle doğru bir şekilde silinirse formata gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... DDU dan amd Sildim Nvidia da siliyim mi ?
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.174 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #28 Efeedik414 dedi: DDU'dan AMD sildim NVIDIA da sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatın sorun düzelmediyse ilk önce BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. Sonrasında sorun hala devam ediyorsa NVIDIA'yı da kaldırın ve sonra tekrar sadece NVIDIA'nin sürucusünu kurun. Artı 0 Eksi
Efeedik414 dedi: DDU'dan AMD sildim NVIDIA da sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatın sorun düzelmediyse ilk önce BIOS'tan AMD'nin dahili grafik birimini kaldırın. Sonrasında sorun hala devam ediyorsa NVIDIA'yı da kaldırın ve sonra tekrar sadece NVIDIA'nin sürucusünu kurun.
KS KS Efeedik414 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #29 Şu anda böyle ekran parlaklıgım azaldı. Artı 0 Eksi
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.174 Çözümler 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #30 Efeedik414 dedi: Eki Görüntüle 2369535 Şu anda böyle ekran parlaklıgım azaldı. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu? Artı 0 Eksi
Efeedik414 dedi: Eki Görüntüle 2369535 Şu anda böyle ekran parlaklıgım azaldı. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor mu?