CaniDEV Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 492 Çözümler 6 23 Kasım 2024 #11 Samet tan 01 dedi: Advanced bölümünde öyle bir yer göremedim şefim. Genişletmek için tıkla... Ben bakıp geliyorum hemen hangi bölümdeymiş. Baktım Advanced sekmesinde display mode seçeneğiymiş. Son düzenleme: 23 Kasım 2024
Samet tan 01 dedi: Advanced bölümünde öyle bir yer göremedim şefim. Genişletmek için tıkla... Ben bakıp geliyorum hemen hangi bölümdeymiş. Baktım Advanced sekmesinde display mode seçeneğiymiş.
Samet tan 01 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #12 1920x1080 en düşük ayarlara çektim 50 fps veriyor CaniDEV dedi: Ben bakıp geliyorum hemen hangi bölümdeymiş. Baktım Advanced sekmesinde display mode seçeneğiymiş. Genişletmek için tıkla... bakayım şefim CaniDEV dedi: Ben bakıp geliyorum hemen hangi bölümdeymiş. Baktım Advanced sekmesinde display mode seçeneğiymiş. Genişletmek için tıkla... hocam advenced ayarların orda intel vtx intel vtd yazıyor başka bişey yok Rowaulf dedi: laptopun tam özelliklerini verin hocam. diğer oyunlarda böyle bir sorun var mı? ayrıca oyunu oynarken ki kullanım değerlerini görmemiz için msi afterburner ile ss atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle Son düzenleme: 23 Kasım 2024
1920x1080 en düşük ayarlara çektim 50 fps veriyor CaniDEV dedi: Ben bakıp geliyorum hemen hangi bölümdeymiş. Baktım Advanced sekmesinde display mode seçeneğiymiş. Genişletmek için tıkla... bakayım şefim CaniDEV dedi: Ben bakıp geliyorum hemen hangi bölümdeymiş. Baktım Advanced sekmesinde display mode seçeneğiymiş. Genişletmek için tıkla... hocam advenced ayarların orda intel vtx intel vtd yazıyor başka bişey yok Rowaulf dedi: laptopun tam özelliklerini verin hocam. diğer oyunlarda böyle bir sorun var mı? ayrıca oyunu oynarken ki kullanım değerlerini görmemiz için msi afterburner ile ss atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam böyle