Tuna.de Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #11 Hockenheim dedi: Gereksiz uygulama yok aslında hepsi intel ve nvidia'nın programları. Bu şekilde yaptım. Eki Görüntüle 1743404 Genişletmek için tıkla... aynen
Hockenheim dedi: Gereksiz uygulama yok aslında hepsi intel ve nvidia'nın programları. Bu şekilde yaptım. Eki Görüntüle 1743404 Genişletmek için tıkla... aynen
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 17 Nisan 2023 #12 Bu Tuna.de dedi: İlk ekran kartı ayarlarını aç program sekmesine gel oradan ekleye bas csgo.exe bul ekle sonra yüksek performansı seç. Genişletmek için tıkla... Bu kısımlarda oynamam gereken bir yer var mı?
Bu Tuna.de dedi: İlk ekran kartı ayarlarını aç program sekmesine gel oradan ekleye bas csgo.exe bul ekle sonra yüksek performansı seç. Genişletmek için tıkla... Bu kısımlarda oynamam gereken bir yer var mı?
Tuna.de Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #13 Hockenheim dedi: Bu. Bu kısımlarda oynamam gereken bir yer var mı? Eki Görüntüle 1743406 Genişletmek için tıkla... Benim tercihlerime bas oradan en sola çek performans olucak.
Hockenheim dedi: Bu. Bu kısımlarda oynamam gereken bir yer var mı? Eki Görüntüle 1743406 Genişletmek için tıkla... Benim tercihlerime bas oradan en sola çek performans olucak.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 17 Nisan 2023 #14 Tuna.de dedi: Benim tercihlerime bas oradan en sola çek performans olucak. Genişletmek için tıkla... Bu her oyunda kaliteyi düşürür mü öyle ise yapmayayım diğer AAA oyunları güzel grafiklerde oynamak istiyorum.
Tuna.de dedi: Benim tercihlerime bas oradan en sola çek performans olucak. Genişletmek için tıkla... Bu her oyunda kaliteyi düşürür mü öyle ise yapmayayım diğer AAA oyunları güzel grafiklerde oynamak istiyorum.
Tuna.de Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 17 Nisan 2023 #15 Hockenheim dedi: Bu her oyunda kaliteyi düşürür mü öyle ise yapmayayım diğer AAA oyunları güzel grafiklerde oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka sevmezsen değiştirirsin CS yide ultrada oynamaya gerek yok düşükte oynanır zaten.
Hockenheim dedi: Bu her oyunda kaliteyi düşürür mü öyle ise yapmayayım diğer AAA oyunları güzel grafiklerde oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka sevmezsen değiştirirsin CS yide ultrada oynamaya gerek yok düşükte oynanır zaten.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 17 Nisan 2023 #16 Tuna.de dedi: Kanka sevmezsen değiştirirsin CS yide ultrada oynamaya gerek yok düşükte oynanır zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten orta ayarlarda veya dusukte oynuyorum diğer oyunlar açısından diyorum.
Tuna.de dedi: Kanka sevmezsen değiştirirsin CS yide ultrada oynamaya gerek yok düşükte oynanır zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten orta ayarlarda veya dusukte oynuyorum diğer oyunlar açısından diyorum.