RTX 3050 laptopta Lossless Scaling ile God of War'da FPS düşüyor

ibrahimkocal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, i5 11.nesil RTX 3050 laptop 4 GB ekran kartlı laptopumda, God of War'ı orta ayarlarda iyi oynuyorum, yüksek ayarlarda DLSS ile VRAM yetersizliğinden 45FPS falan değer alabiliyorum normal şartlarda. Ancak Lossless Scaling ile yaptığım ayarlarla FPS 15-20'ye düşüp oynanmayacak hale geliyor (hem pencereli hem çerçevesiz Mod'da deneyip ölçekleye bastıktan sonra 5 saniye içerisinde oyuna dönüş yaptım). Ekte görselleri paylaşıyor olacağım. İyi sosyaller

Son düzenleyen: Moderatör:
Lossless Scaling hangi GPU üzerinde çalışıyor? Kırılmalara izin ver açık mı?

Hocam uygulamayı pek bılmıyorum ama FSR yerıne DLSS kullanman gerekmıyor mu?

hocam varsayılan'da, bu yüzden bir de direkt rtx'i seçip deneyeceğim, yırtılmalara izin ver kısmı kapalı
Kırılmalara izin ver kısmını açarsanız daha iyi bir deneyim alabilirsiniz. Kamerayı yavaşlattığı oluyor bazen.

Kırılmalara izin ver kısmını açarsanız daha iyi bir deneyim alabilirsiniz. Kamerayı yavaşlattığı oluyor bazen.
evet fps artışı yaşandı. normal olarak 30 falan derken 60 seviyelerini geciyor ama dediğiniz gibi kamerada sanki yavaşlama oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…