RTX 3050 laptopta RDR 2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ege6635

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Rtx 3050
Anakart
Acer
İşlemci
İ511400H
RDR 2 oynamak istediğimde bayağı bir kasma oluyor, 8 FPS falan alıyorum. Ayarlar NVIDIA'in kendi otomatik olarak ayarladığı şekilde. Bunun sorunu nedir? Sürücüler güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarında "Üç doğrusal süzme" ayarı açıksa bunu kapatın. Ayrıca DirectX yerine Vulkan tercih edin.

Oyun'da grafik ayarları nasıl? Bir de DLSS açarak FPS arttırabilisiniz.
Hocam DLSS ile alakası yok olayın. Arkadaş 70-80 FPS alması gereken sistemde 8 FPS alıyor. Burada yazılımsal bir sorun var.

Gülen arkadaşlara söyleyeyim aynı özelliklerde Acer notebook kullanıyorum, sürekli FPS dropları vesaire yaşıyordum. Yazdığımı yaptım ve sorun tamamen düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülen arkadaşlara söyleyeyim aynı özelliklerde Acer notebook kullanıyorum, sürekli FPS dropları vesaire yaşıyordum. Yazdığımı yaptım ve sorun tamamen düzeldi.
Hocam ram takacağım ekstra zaten 8 GB ram yetmiyor 16 yapacağım

Ben oyunu taşınabilir HDD den oynuyorum bunun FPS te bir etkisi olurmu bu arada ?

İsterse RAM'i 4 olsun 3050M 8 FPS alamaz. Bir hata veya bir bug sonucunda ancak alabilir. Anlatmaya çalışıyoruz da anlamıyorsunuz ısrarla. E komik oluyorsunuz böyle de. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı