PeekNik Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 RTX 3050'li bir bilgisayarım var ama Valorant'ta 30-150 FPS arası gidiyor nasıl çözebilirim sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023
MasterAkhenaton Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #2 Laptopu ne zaman aldınız? Ve şarja takılı iken mi oynuyorsunuz.
PeekNik Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #3 MasterAkhenaton dedi: Laptopu ne zaman aldınız? Ve şarja takılı iken mi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 2022nin haziran ayında aldım şarja takılı oyniyorum
MasterAkhenaton dedi: Laptopu ne zaman aldınız? Ve şarja takılı iken mi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 2022nin haziran ayında aldım şarja takılı oyniyorum
MasterAkhenaton Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #4 Hocam bilgisayarın güç seçeneklerini yüksek performansa almayı dener misiniz belki güç tasarrufunda kalmıştır.
Hocam bilgisayarın güç seçeneklerini yüksek performansa almayı dener misiniz belki güç tasarrufunda kalmıştır.
PeekNik Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #5 MasterAkhenaton dedi: Hocam bilgisayarın güç seçeneklerini yüksek performansa almayı dener misiniz belki güç tasarrufunda kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Yüksek performanstaymış önceden yapmıştım galiba.
MasterAkhenaton dedi: Hocam bilgisayarın güç seçeneklerini yüksek performansa almayı dener misiniz belki güç tasarrufunda kalmıştır. Genişletmek için tıkla... Yüksek performanstaymış önceden yapmıştım galiba.
MasterAkhenaton Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #6 PeekNik dedi: Yüksek performanstaymış önceden yapmıştım galiba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız ekran kartı olarak işlemcininkini kullanıyor olabilir mi? Bunu kontrol ediniz.
PeekNik dedi: Yüksek performanstaymış önceden yapmıştım galiba. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız ekran kartı olarak işlemcininkini kullanıyor olabilir mi? Bunu kontrol ediniz.
PeekNik Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #7 MasterAkhenaton dedi: Bilgisayarınız ekran kartı olarak işlemcininkini kullanıyor olabilir mi? Bunu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Nerden kontrol edebilirim
MasterAkhenaton dedi: Bilgisayarınız ekran kartı olarak işlemcininkini kullanıyor olabilir mi? Bunu kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Nerden kontrol edebilirim
MasterAkhenaton Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 458 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #8 PeekNik dedi: Nereden kontrol edebilirim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girin performans kısmına girin GPU 1 ve 2 yazıyor olması lazım.
PeekNik dedi: Nereden kontrol edebilirim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girin performans kısmına girin GPU 1 ve 2 yazıyor olması lazım.