Hasan Yaprak Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 Ekran kartı markaları arasında fark var mı? RTX 3050 almayi dusunuyorum bir MSI bir de Galax marka var. Fark var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2022
Ekran kartı markaları arasında fark var mı? RTX 3050 almayi dusunuyorum bir MSI bir de Galax marka var. Fark var mı?
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 15 Mart 2022 #2 Kartların tam modeli nedir ve fiyatları nedir?
tugracihank Centipat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 Tabii ki fark vardır değerlerine bakarak karar verebilirsin ya da resimlerini atar mısın ekran kartlarının bir sürü modelleri oluyor.
Tabii ki fark vardır değerlerine bakarak karar verebilirsin ya da resimlerini atar mısın ekran kartlarının bir sürü modelleri oluyor.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #4 Soğutma farkı vardır fakat performans olarak max. 3-5 FPS oynar. Onun dışında O.C yapacaksan VRM kalitesi ve güç beslemeleride değişebilir.
Soğutma farkı vardır fakat performans olarak max. 3-5 FPS oynar. Onun dışında O.C yapacaksan VRM kalitesi ve güç beslemeleride değişebilir.
F Fatih Y Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 673 Çözümler 2 15 Mart 2022 #5 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Almak isteyenler kaçırmasın iyi fiyat 6299 TL
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Almak isteyenler kaçırmasın iyi fiyat 6299 TL
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 15 Mart 2022 #6 Alacaksanız acele edin en uygunu bu şu ara; GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Alacaksanız acele edin en uygunu bu şu ara; GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 15 Mart 2022 #7 Fatih Y dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Almak isteyenler kaçırmasın iyi fiyat 6299 TL. Genişletmek için tıkla... Daha düşer mi bilmiyorum ama şu an en uygunu bu.
Fatih Y dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Almak isteyenler kaçırmasın iyi fiyat 6299 TL. Genişletmek için tıkla... Daha düşer mi bilmiyorum ama şu an en uygunu bu.
tugracihank Centipat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #8 Dragon Slayer dedi: Daha düşer mi bilmiyorum ama şu an en uygunu bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu soru bile olamaz alabilecek durumun varsa al (bana da bir tane klavye yolla )
Dragon Slayer dedi: Daha düşer mi bilmiyorum ama şu an en uygunu bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu soru bile olamaz alabilecek durumun varsa al (bana da bir tane klavye yolla )
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 15 Mart 2022 #9 tugracihank dedi: Hocam bu soru bile olamaz alabilecek durumun varsa al (bana da bir tane klavye yolla ) Genişletmek için tıkla... 1650 var elimde. İşimi görüyor. Sorun çıkarmadığı sürece 5 yıl daha işimi görür o nedenle almayı düşünmüyorum
tugracihank dedi: Hocam bu soru bile olamaz alabilecek durumun varsa al (bana da bir tane klavye yolla ) Genişletmek için tıkla... 1650 var elimde. İşimi görüyor. Sorun çıkarmadığı sürece 5 yıl daha işimi görür o nedenle almayı düşünmüyorum
tugracihank Centipat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #10 Dragon Slayer dedi: 1650 var elimde. İşimi görüyor. Sorun çıkarmadığı sürece 5 yıl daha işimi görür o nedenle almayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Klavye gitti be 1650 güzel kart şu devirde bir sürü oyunu açar bence.
Dragon Slayer dedi: 1650 var elimde. İşimi görüyor. Sorun çıkarmadığı sürece 5 yıl daha işimi görür o nedenle almayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Klavye gitti be 1650 güzel kart şu devirde bir sürü oyunu açar bence.