Leooka Decapat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #1 Ekran kartı RTX 3050 İşlemci Ryzen™ 7 5800H Arkadaşlar, PC açıldığında mavi ekran yedim. Sebebi nedir? minidump
KS KS Leooka Decapat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #11 En iyisi öyle yapmak peki ne diyeyim garantiye verirken. Artı 0 Eksi
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.578 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 31 Aralık 2021 #12 Leooka dedi: En iyisi öyle yapmak peki ne diyeyim garantiye verirken. Genişletmek için tıkla... Cihazı aldığımda pişmanım. Art arda sorun çıkardı. Mavi ekran hataları var bilgisayarda, video vb. izlerken donuyor. Ürünün değiştirilmesini ya da sorunumun çözülmesini istiyorum. Artı 0 Eksi
Leooka dedi: En iyisi öyle yapmak peki ne diyeyim garantiye verirken. Genişletmek için tıkla... Cihazı aldığımda pişmanım. Art arda sorun çıkardı. Mavi ekran hataları var bilgisayarda, video vb. izlerken donuyor. Ürünün değiştirilmesini ya da sorunumun çözülmesini istiyorum.