emre_yunus15 Centipat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 152 Yer *Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #11 İsimsizMan09 dedi: Shader kullanıyorum bu arada ekran kartıyla alakalı FPS düşüşü. Performansı nasıl arttırabilirim? Eki Görüntüle 1374544 Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan bulun. Silinen üye dedi: DLSS açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Java versiyonda DLSS mevcut değil.
İsimsizMan09 dedi: Shader kullanıyorum bu arada ekran kartıyla alakalı FPS düşüşü. Performansı nasıl arttırabilirim? Eki Görüntüle 1374544 Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan bulun. Silinen üye dedi: DLSS açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Java versiyonda DLSS mevcut değil.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #12 İsimsizMan09 dedi: Ama 0 yeni açılmış dünyadada 80,90 fps alıyorum eskiden 150'lere kadar çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Sürüme ve dünyanın türüne göre değişir.
İsimsizMan09 dedi: Ama 0 yeni açılmış dünyadada 80,90 fps alıyorum eskiden 150'lere kadar çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Sürüme ve dünyanın türüne göre değişir.
lykiamcy Femtopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #13 Ekran kartının güncellemesi olup olmadığını kontrol etmeni öneririm.
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.322 Çözümler 4 1 Mayıs 2022 #14 lykiamcy dedi: Ekran kartının güncellemesi olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Güncellemesi yok son sürümde. İçerisinde birden fazla uygulama çalıştığı içinmi fps düştü ilk günkine göre? İlk aldığım zaman bu kadar oyun vesaire yoku çünkü zamanla uygulama yükleyip sildim vesayire onlar da etkiler mi bu durumu?
lykiamcy dedi: Ekran kartının güncellemesi olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Güncellemesi yok son sürümde. İçerisinde birden fazla uygulama çalıştığı içinmi fps düştü ilk günkine göre? İlk aldığım zaman bu kadar oyun vesaire yoku çünkü zamanla uygulama yükleyip sildim vesayire onlar da etkiler mi bu durumu?