RTX 3050 overclock değerleri nasıl?

Average Turko

Hectopat

Arkadaşım bunu, ben HC modeli almıştım. Eskiden masaüstü kullanan biri olduğu için kafası az karışıktı. Bana söylemeden bir süredir OC yapıp kullanıyormuş. Sizce bu ayarlar sorun olur mu? Değerler default olarak gelen şekilde sanırım. Ekran görüntüsünü ekledim. Isıda yükseliş veya herhangi bir sıkıntı yaşamamış.

Dosya Ekleri

• 1632765567955.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 660
Sıcaklıklar nasıl? Laptop'a overclock hiç iyi değil.

Hocam laptoplara voltaj verilmiyor buyüzden ısınmaz diye düşünüyorum ama (yanlışsam düzeltin)
Onun dışında pek bir performans artışı olmaz sanırım MSI kombustor ile stres testine sokun 20'şer arttırın eğer MSI kombustor kapanırsa veya görüntüde yırtılma oluşursa hemen önceki ayara çekin. (veya sistem kapanırsa vb durumlarda)

Doğru diyorsunuz hocam. Şu an gpu 41 cpu 43 dereceymiş. Birlikte windows 11 kullanıyoruz. Win 10'dan daha serin çalışıyor laptop Performans olarak oyunlarda kare hızının dalgalanmadığını söyledi oyunlarda. Biraz da artış varmış.

Ekran görüntüsü attı.
Bu arada ayarları 0'a çektik şu an. Konu açayım sıkıntı yoksa aynı ayarıyla devam edersin dedim. Şu ana kadar discord'ta da aramadan düşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…