İsimsizMan09
Hectopat
- Ekran kartı
- RTX 3050
- Anakart
- Gigabyte B550M-DS3H
- İşlemci
- Ryzen 5 5600
Arkadaşlar Memory Clock 1400 olunca çöküyor. Maksimum 1300 olabiliyor. Core Clock'u da az az arttırdım sonlara doğru +10-15 ekleyerek arttırdım daha fazla artar belki ama arttırma gereği görmedim o kadar zorlamaya gerek yok. 75 derecede sabit çalışıyor Furmark testlerinde. Bu formu açtıktan sonra şu anda 20-30 dakikalık bir Furmark testine sokacağım kararlılık konusunda nasıl diye. Sizce değerler fazla mı?
An itibari ile düzeltme: Çöktü. Core Clock'u 290'a indirdim.Arkadaşlar Memory Clock 1400 olunca çöküyor. Maksimum 1300 olabiliyor. Core Clock'u da az az arttırdım sonlara doğru +10-15 ekleyerek arttırdım daha fazla artar belki ama arttırma gereği görmedim o kadar zorlamaya gerek yok. 75 derecede sabit çalışıyor Furmark testlerinde. Bu formu açtıktan sonra şu anda 20-30 dakikalık bir Furmark testine sokacağım kararlılık konusunda nasıl diye. Sizce değerler fazla mı?
![]()
35 Dakikalık Test Sonucu stabil gözüküyor. Bilen varsa yazsın ama yine de.Arkadaşlar Memory Clock 1400 olunca çöküyor. Maksimum 1300 olabiliyor. Core Clock'u da az az arttırdım sonlara doğru +10-15 ekleyerek arttırdım daha fazla artar belki ama arttırma gereği görmedim o kadar zorlamaya gerek yok. 75 derecede sabit çalışıyor Furmark testlerinde. Bu formu açtıktan sonra şu anda 20-30 dakikalık bir Furmark testine sokacağım kararlılık konusunda nasıl diye. Sizce değerler fazla mı?
![]()
An itibari ile düzeltme: Çöktü. Core Clock'u 290'a indirdim.
Son düzenleme: