Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
Bende laptop düşünüyordum daha sonra nasıl olduysa masaüstüne yöneldim uzun zamandır araştırıyordum, kampanya kovalıyordum ve en sonunda "Pc Hocası GG6" İntel işlemcili sisteminden aldım. Yani demem o ki kampanyaları ve hazır sistem satan siteleri sık sık kontrol et, bazen çok iyi kampanyalar denk geliyor ve çok uyguna çok daha iyi hazır sistemleri alabilirsin.Çok iyi olur hocam cidden kafam karıştı monster laptop alıp geçecektim, laptoplara güvenim yok masaüstü de beni yordu. 15 bile olabilir yani.
12500TL'ye şunu toplayabilirsin;
Sapphire PULSE Radeon RX6600 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (11310-01-20G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI Pro H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro H610M-G Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.839,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com X2;Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kioxia 500 GB Exceria LRC10Z500GG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Benzer fiyata 3050 çöpüne o paraları dökmekten iyidir.Dark Maxima V20 Temperli Cam Yan Panel, 2x20cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yepyeni Dark MAXIMA V20, 2x20CM ve...www.teknobiyotik.com
Amaç oyunsa 6600 çok daha iyi bir tercih.
Bende laptop düşünüyordum daha sonra nasıl olduysa masaüstüne yöneldim uzun zamandır araştırıyordum, kampanya kovalıyordum ve en sonunda "Pc Hocası GG6" İntel işlemcili sisteminden aldım. Yani demem o ki kampanyaları ve hazır sistem satan siteleri sık sık kontrol et, bazen çok iyi kampanyalar denk geliyor ve çok uyguna çok daha iyi hazır sistemleri alabilirsin.
Hocam bu pc hocası parola istiyor nasıl girebilirim acabaBende laptop düşünüyordum daha sonra nasıl olduysa masaüstüne yöneldim uzun zamandır araştırıyordum, kampanya kovalıyordum ve en sonunda "Pc Hocası GG6" İntel işlemcili sisteminden aldım. Yani demem o ki kampanyaları ve hazır sistem satan siteleri sık sık kontrol et, bazen çok iyi kampanyalar denk geliyor ve çok uyguna çok daha iyi hazır sistemleri alabilirsin.
3060 tercihler arasındaysa buradan bakılabilir;
Kutulu olmadığı için onu önermedim. Biliyorum. Uzun zamandır ilanı mevcut. Ancak herkes kutusuz ürün istemeyebilir. Benim için sorun değil ama x kullanıcı için OEM ürün önerirken bilgisini düşmek gerekir.3060 tercihler arasındaysa buradan bakılabilir;
PNY Rtx3060 12gb Xlr8 Gamıng Vcg306012dfxppb Gddr6 192bit Lhr Oem Kutusuz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
PNY Rtx3060 12gb Xlr8 Gamıng Vcg306012dfxppb Gddr6 192bit Lhr Oem Kutusuz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tabii. Orası da var. Konu sahibi için sorun olmayabilir. O alternatifi de sunmakta fayda var.Kutulu olmadığı için onu önermedim. Biliyorum. Uzun zamandır ilanı mevcut. Ancak herkes kutusuz ürün istemeyebilir. Benim için sorun değil ama x kullanıcı için OEM ürün önerirken bilgisini düşmek gerekir.
Gayet güzel duruyor hocam ama kutusu olsa iyiymişKutulu olmadığı için onu önermedim. Biliyorum. Uzun zamandır ilanı mevcut. Ancak herkes kutusuz ürün istemeyebilir. Benim için sorun değil ama x kullanıcı için OEM ürün önerirken bilgisini düşmek gerekir.
Bu karttan birden fazla kullanıcı aldı. Forumda sorun yaşayan görmedim. 2 yıllık garantide sunuluyor ancak kutusuz ürün tercihi size kalır. Eğer kutulu ürün arıyorsanız Galax'a 200 TL fazla ödeyebilirsiniz.Gayet güzel duruyor hocam ama kutusu olsa iyiymiş
Bu karttan birden fazla kullanıcı aldı. Forumda sorun yaşayan görmedim. 2 yıllık garantide sunuluyor ancak kutusuz ürün tercihi size kalır. Eğer kutulu ürün arıyorsanız Galax'a 200 TL fazla ödeyebilirsiniz.
O konuda hiç şüpheniz olmasın. Yeni seriye ait, F/P bir işlemci. Rakamlara takılmayın.İşlemci konusunda biraz tedirgin oldum açıkçası ekran kartı yine kabul edilebilir ama, 12 - 13 bin lira verilmiş bir sistemin i3 olması konusunda kararsızım hocam.