Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 21 Nisan 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı RTX 3050 İşlemci İ5 12500H Oyunu yeni indirdim. FPS inanılmaz düşük 30 FPS 25 FPS bile oluyor düşük ayarlarda. Kullanımların ekran görüntüsünü atıyorum.
Oyunu yeni indirdim. FPS inanılmaz düşük 30 FPS 25 FPS bile oluyor düşük ayarlarda. Kullanımların ekran görüntüsünü atıyorum.
Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 2 21 Nisan 2023 #2 Hockenheim dedi: Oyunu yeni indirdim. FPS inanılmaz düşük 30 FPS 25 FPS bile oluyor düşük ayarlarda. Kullanımların ekran görüntüsünü atıyorum. Eki Görüntüle 1749008 Eki Görüntüle 1749009 Genişletmek için tıkla... ram düşük
Hockenheim dedi: Oyunu yeni indirdim. FPS inanılmaz düşük 30 FPS 25 FPS bile oluyor düşük ayarlarda. Kullanımların ekran görüntüsünü atıyorum. Eki Görüntüle 1749008 Eki Görüntüle 1749009 Genişletmek için tıkla... ram düşük
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #3 Bu sistemin Rami az.
ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 21 Nisan 2023 #4 En az 16RAM olması lazım. En iyi performans için diyecektim.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 21 Nisan 2023 #5 Ekran kartı kullanımına bakarsan anlaşılıyor RAM'ı 16 yapmak şart.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 21 Nisan 2023 #6 Ramin 8 olması bu kadar mı fark ediyor gerçekten ayni sistemle 16 gb ramli benchmark larsa ultrada 80 100fps aliyorlar.
Ramin 8 olması bu kadar mı fark ediyor gerçekten ayni sistemle 16 gb ramli benchmark larsa ultrada 80 100fps aliyorlar.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 21 Nisan 2023 #7 Hockenheim dedi: Ramin 8 olması bu kadar mı fark ediyor gerçekten ayni sistemle 16 gb ramli benchmark larsa ultrada 80 100fps aliyorlar. Genişletmek için tıkla... Yüksek grafiklerde denedin mi, GPU kullanımı artıyor mu?
Hockenheim dedi: Ramin 8 olması bu kadar mı fark ediyor gerçekten ayni sistemle 16 gb ramli benchmark larsa ultrada 80 100fps aliyorlar. Genişletmek için tıkla... Yüksek grafiklerde denedin mi, GPU kullanımı artıyor mu?
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 21 Nisan 2023 #8 SameTpz dedi: Yüksek grafiklerde denedin mi, GPU kullanımı artıyor mu? Genişletmek için tıkla... Fps en yükseğe alınca inanılmaz düşüyor deneyip size resmini atayim.
SameTpz dedi: Yüksek grafiklerde denedin mi, GPU kullanımı artıyor mu? Genişletmek için tıkla... Fps en yükseğe alınca inanılmaz düşüyor deneyip size resmini atayim.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #9 Hockenheim dedi: Ramin 8 olması bu kadar mı fark ediyor gerçekten ayni sistemle 16 gb ramli benchmark larsa ultrada 80 100fps aliyorlar. Genişletmek için tıkla... GPU tınlamıyor ama ram az.
Hockenheim dedi: Ramin 8 olması bu kadar mı fark ediyor gerçekten ayni sistemle 16 gb ramli benchmark larsa ultrada 80 100fps aliyorlar. Genişletmek için tıkla... GPU tınlamıyor ama ram az.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 21 Nisan 2023 #10 SameTpz dedi: Yüksek grafiklerde denedin mi, GPU kullanımı artıyor mu? Genişletmek için tıkla... Nvidia özel ayarlarıı olarak geçem bir ayara çektim %80 i ultrada ayarların. Kaos5801 dedi: GPU tınlamıyor ama ram az. Genişletmek için tıkla... Ram azda ekran kartı cpu kullanımını arttırmanın yolları var mı? Hockenheim dedi: Nvidia özel ayarlarıı olarak geçem bir ayara çektim %80 i ultrada ayarların. Ram azda ekran kartı cpu kullanımını arttırmanın yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Pubg değil CSGO da da başıma bela bu olay. @SameTpz Ne diyosunuz hocam ultrada nasıl değerler. Hockenheim dedi: Nvidia özel ayarlarıı olarak geçem bir ayara çektim %80 i ultrada ayarların. Ram azda ekran kartı cpu kullanımını arttırmanın yolları var mı? Sadece Pubg değil CSGO da da başıma bela bu olay. @SameTpz Ne diyosunuz hocam ultrada nasıl değerler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu farka bakın ne demek istediğinizi anladım. Son düzenleme: 21 Nisan 2023
SameTpz dedi: Yüksek grafiklerde denedin mi, GPU kullanımı artıyor mu? Genişletmek için tıkla... Nvidia özel ayarlarıı olarak geçem bir ayara çektim %80 i ultrada ayarların. Kaos5801 dedi: GPU tınlamıyor ama ram az. Genişletmek için tıkla... Ram azda ekran kartı cpu kullanımını arttırmanın yolları var mı? Hockenheim dedi: Nvidia özel ayarlarıı olarak geçem bir ayara çektim %80 i ultrada ayarların. Ram azda ekran kartı cpu kullanımını arttırmanın yolları var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece Pubg değil CSGO da da başıma bela bu olay. @SameTpz Ne diyosunuz hocam ultrada nasıl değerler. Hockenheim dedi: Nvidia özel ayarlarıı olarak geçem bir ayara çektim %80 i ultrada ayarların. Ram azda ekran kartı cpu kullanımını arttırmanın yolları var mı? Sadece Pubg değil CSGO da da başıma bela bu olay. @SameTpz Ne diyosunuz hocam ultrada nasıl değerler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu farka bakın ne demek istediğinizi anladım.