swDEATH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 1 Şubat 2023 #11 Mucize Kartal dedi: Mesh kasa ve yeterli PSU hmm. Ekran kartı fanını kontrol eder misin oyundayken kırık falan olurda sonra. Genişletmek için tıkla... Eve gidince bi bakarım.
Mucize Kartal dedi: Mesh kasa ve yeterli PSU hmm. Ekran kartı fanını kontrol eder misin oyundayken kırık falan olurda sonra. Genişletmek için tıkla... Eve gidince bi bakarım.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.719 Çözümler 26 1 Şubat 2023 #12 swDEATH dedi: Eve gidince bir bakarım. Genişletmek için tıkla... Çünkü ASUS'un kartları fazla ısınmaz mesh olmasaydı iş farklıydı ama mesh kasada 80 derece hiç normal değil.
swDEATH dedi: Eve gidince bir bakarım. Genişletmek için tıkla... Çünkü ASUS'un kartları fazla ısınmaz mesh olmasaydı iş farklıydı ama mesh kasada 80 derece hiç normal değil.
swDEATH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 164 Çözümler 1 1 Şubat 2023 #13 Mucize Kartal dedi: Çünkü ASUS'un kartları fazla ısınmaz mesh olmasaydı iş farklıydı ama mesh kasada 80 derece hiç normal değil. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış değerlere bakmışım ekran kartı Cyberpunk'da ortalama 63 derece benim baktığım işlemci ısısıymış 76 işlemcide.
Mucize Kartal dedi: Çünkü ASUS'un kartları fazla ısınmaz mesh olmasaydı iş farklıydı ama mesh kasada 80 derece hiç normal değil. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış değerlere bakmışım ekran kartı Cyberpunk'da ortalama 63 derece benim baktığım işlemci ısısıymış 76 işlemcide.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.719 Çözümler 26 1 Şubat 2023 #14 O zaman bize de sizin yeni PC'nize hayırlı olsun güle güle kullanın demek düşer hocam. İyi oyunlar.