L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarmi videodakikerle aynı ama FPS 100 200 arası aliyorum. Hatta RAM 32 GB çözümü nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarmi videodakikerle aynı ama FPS 100 200 arası aliyorum. Hatta RAM 32 GB çözümü nedir?
Cristiano.Amett Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 398 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz RTX 3050Tİ 16Gb Ram 500GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2025 #2 Çözünürlük ayarlarınız nedir? Windows performans ayarları vs. yapılı mı?
drknangl Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 LordWorking dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarmi videodakikerle aynı ama FPS 100 200 arası aliyorum. Hatta RAM 32 GB çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Videodaki oyun sürümü eski bu arada, onun dışında ayarlarını paylaşırsan daha iyi olur.
LordWorking dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarmi videodakikerle aynı ama FPS 100 200 arası aliyorum. Hatta RAM 32 GB çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Videodaki oyun sürümü eski bu arada, onun dışında ayarlarını paylaşırsan daha iyi olur.